EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15511 tot 15515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 mei 2015

Deze Groninger krijgt alvast een basisinkomen – via crowdfunding

Frans Kerver is de eerste Nederlander die kan gaan leven van een basisinkomen. Die krijgt hij nog niet van de overheid, maar van gulle gevers die meededen aan crowfundingsactie. Is zo’n basisinkomen voor alle Nederlanders haalbaar?

Iedere maand kan Kerver een bedrag van 1000 euro tegemoet zien, meldt RTV Noord. Het experiment, een initiatief van een groep Groningers, moet de voordelen van een basisinkomen in de praktijk laten zien. Niet langer worden mensen die buiten hun schuld zonder inkomen zitten opgejaagd door een wantrouwige overheid, die hun dwingt tot solliciteren en het invullen van tientallen formulieren om sociale toeslagen te ontvangen, zeggen de voorstanders.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2015

Te vroeg om Grieks akkoord op te tekenen

De onderhandelingen tussen Griekenland en zijn geldschieters bevinden zich nog niet in een stadium dat doelstellingen op papier kunnen worden gezet.

De onderhandelingen tussen Griekenland en zijn geldschieters bevinden zich nog niet in een stadium dat doelstellingen op papier kunnen worden gezet.

Dat heeft de Franse minister van Financiën Michel Sapin woensdag gezegd terwijl hij op weg was naar de Duitse stad Dresden voor de G7-top die daar wordt geh

''Er is niet heel veel tijd meer om een akkoord te bereiken'', aldus Sapin. ''Op enig moment moeten discussies plaatsmaken voor concrete afspraken die op papier worden gezet. Zover zijn we nog niet.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2015

Deze burgers mogen niet stemmen tijdens EU-referendum in Engeland

De meeste burgers uit landen binnen de Europese Unie die leven in Groot-Brittannië, zullen niet mogen stemmen tijdens het geplande referendum over het Britse lidmaatschap van de de Europese Unie. Zo liet de overheid er deze week weten.

David Cameron, premier van het land, liet weten dat alleen mensen die in aanmerking komen om te stemmen tijdens Britse nationale verkiezingen plus leden van het parlement en Commonwealth-burgers in Gibraltar een stem zullen krijgen in het EU-referendum.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2015

Nederland iets lager op concurrentielijst

Nederland is een plaats gezakt op de ranglijst van meest concurrerende landen, die het Zwitserse economisch onderzoeksinstituut IMD woensdag publiceerde.

Nederland is een plaats gezakt op de ranglijst van meest concurrerende landen, die het Zwitserse economisch onderzoeksinstituut IMD woensdag publiceerde.

Nederland staat nu op de vijftiende plek. Twee jaar lang nam Nederland de veertiende positie in.

... De Verenigde Staten blijven de ranglijst aanvoeren als gevolg van zijn ''sterke zakelijke efficiëntie en financiële sector, innovatie en effectieve infrastructuur''. Hong Kong (2) en Singapore (3) hebben Zwitserland ingehaald, dat is gezakt naar de vierde plaats.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

Waarom China als eerste land naar de achterkant van de maan wil

Het Chinese ruimtevaartprogramma draait om prestige, blijkt maar weer uit het ‘lekker moeilijke’ plan om een karretje aan de achterkant van de maan te laten landen. Al zit daar mogelijk wel een interessant gas voor nieuwe kerntechnologie.

Andere ruimtevarende naties laten de maan al decennia links liggen, maar in China staat het hemellichaam volop in de belangstelling. Sinds 2007 heeft ruimtevaartagentschap CNSA twee sondes in een baan om de maan gebracht, en een maanlander op het oppervlak. En ze willen een volgende stap zetten, bleek uit recente uitlatingen van Wu Weiren, hoofdingenieur van het maanverkenningsprogramma, schrijft Vox.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs