EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15531 tot 15535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

De grote Duitse ommezwaai... Merkel pleit voor een zwakke euro

De wisselkoersoorlog gaat een nieuw tijdperk in nadat de Duitse bondskanselier Angela Merkel eind vorige week tegenover een groep Duitse familiale ondernemers de voordelen van een zwakke euro heeft bepleit. Een tussenkomst die aan de meeste kranten lijkt te zijn ontsnapt. Volgens Merkel zou een sterkere euro de positieve effecten van de hervormingen in landen als Portugal, Ierland en Spanje snel teniet kunnen doen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

China's chequeboekdiplomatie: 315 miljard euro voor Europese infrastructuurprojecten

China kondigt eind deze maand in Brussel aan dat het 315 miljard euro gaat investeren in Europese infrastructuurverbeteringen. Waar het geld voor zal dienen wordt pas in september beslist, maar Chinese banken lijken vooral geïnteresseerd in telecom- en techprojecten. Dat meldt het persbureau Reuters.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Varoufakis houdt het been stijf

Griekenland zal geen nieuwe lijst met hervormingen voorstellen, op de eerstvolgende vergadering van de eurogroep donderdag in Brussel. Dat heeft de Griekse minister van Financiën, Yanis Varoufakis, vandaag aangekondigd in de Duitse krant Bild.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Eén Europees land produceert bijna even veel start-ups die 1 miljard dollar waard zijn als de rest van het continent sa

Europa heeft het voorbije jaar 13 start-ups toegevoegd aan bedrijven die minimum 1 miljard dollar waard zijn. Gemiddeld zijn deze bedrijven zelfs 3 miljard dollar waard. Dat blijkt uit een rapport van de Britse investeringsbank GP Bullhound. Sinds het jaar 2000 heeft Europa elk jaar 3 start-ups voortgebracht die verkocht zijn voor 1 miljard dollar, dat bedrag op de beurs hebben opgehaald of nog op dat bedrag gewaardeerd worden door investeerders.

De cumulatieve waarde van deze ‘unicorns’ (eenhoorns)  sinds 2000 opgericht is 120 miljard dollar. Ter vergelijking: Facebook heeft een beurswaarde van 275 miljard dollar, terwijl Uber 40 miljard dollar waard is.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Texas haalt goud terug uit New York

Met de acceptatie van een nieuw wetsvoorstel mag Texas een eigen goudkluis bouwen voor de opslag van edelmetalen. Zodra deze kluis gereed is komt er $1 miljard aan goud in te liggen dat nu nog bewaard wordt bij de New York Federal Reserve.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs