Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 15531 tot 15535
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 4 maart 2015

Weer mysterieuze drones in Parijs: politie zet tevergeefs achtervolging in

Op GoudPortal is er al eerder over geschreven. De Parijse politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een drone achtervolgd die boven de stad vloog.

Tevergeefs, de agenten konden volgens Le Monde alleen nog zien hoe het robotje werd opgeraapt door mannen die wegvluchtten in een auto.

De politie in Parijs tast nog altijd in het duister wie er telkens drones over de stad laat vliegen.

Vorig jaar vlogen er in Frankrijk regelmatig drones boven kerncentrales. Ook daarvan is nooit duidelijk geworden wie erachter zat. Inmiddels zijn sinds oktober zo’n zestig illegale dronevluchten geteld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 4 maart 2015

Zelfs voor 4.583 euro per maand wil niemand deze job

De Britse pluimveesector zit met de handen in het haar. Hét knelpuntberoep is dat van de kuikensekser, die moet inspecteren of een kuiken een hen dan wel een haan is. Nochtans is de job goedbetaald: 55.000 euro per jaar of 4.583 euro bruto per maand. Maar twaalf uur per dag naar de geslachtsdelen van kippen kijken, daar passen de Britten feestelijk voor.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 4 maart 2015

BNR De nieuwe onderneming: Bitcoin 2.0: The Internet of Money

Vorige week donderdagavond stond BNR's de nieuwe onderneming geheel in het teken van Bitcoin. Sander Duivestein van sogeti, Patrick van Zuijlen van Bitcoin Cold Storage en Karsten Nilsen van Clevercoin kregen de kans om hun visie op Bitcoin en "Bitcoin 2.0" toe te lichten. Ook ging Verslaggever Jigal Krant op bezoek in Arnhem waar Arnhem Bitcoinstad ervoor gezorgd heeft dat deze stad meer bitcoin acceptanten heeft per vierkante km dan enige andere stad te wereld. De aflevering kan je hier beluisteren.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 4 maart 2015

Nieuwe norm: Negatieve rente op obligaties

De financiële markten lijken een nieuwe werkelijkheid binnengetreden. Obligatiebeleggers gaan ermee akkoord dat ze verlies lijden als ze hun obligaties de volle looptijd in bezit houden. De vergoeding op de Duitse Bund met een looptijd van acht jaar bedraagt nu -0,08%. Al meer dan een kwart van de Europese markt voor staatsobligaties noteert een negatieve rente of een negatief rendement.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 4 maart 2015

Market Update (4 maart 2015)

OPEC gaat olieproductie niet terugschroeven, ondanks verdere prijsdaling, Venezuela verkozen tot meest miserabele economie,  Oekraïne verhoogt rente naar 30%, Rusland test nucleaire wapens, VS verlengt sancties tegen Rusland en China verhoogt defensiebudget met 10%.