EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15531 tot 15535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 mei 2015

BofA Merill Lynch verwacht hete zomer met C.R.A.S.H.

De zomermaanden beloven moeilijker maanden te worden voor de financiële markten. Als de economische indicatoren verbeteren, zal de Federal Reserve niet anders kunnen dan de rente te verhogen. Dit zal voor de nodige volatiliteit zorgen. Als de economische indicatoren niet verbeteren, moet men de winstverwachtingen bijstellen.

Volgens BofA Merill Lynch moeten we dan ook oppassen voor de C.R.A.S.H., het potentieel voor een daling van de financiële markten komt uit de gevaren van Consumer – Rates – A-shares, Speculation en High Yield. De daling is ingegeven doordat er steeds meer correcties plaatsvinden op de financiële markten, waarbij aandelen sterk achterblijven op de rest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 mei 2015

Column Kees de Kort | Nederland, het lelijke eendje

De Europese autoverkoopcijfers vallen in goede aarde, maar dat wil niet zeggen dat het Nederlandse cijfer ook goed is, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. Sterker nog: ons land vormt een uitschieter in negatieve zin als je De Kort mag geloven.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 mei 2015

Bitcoin en goud samen op weg naar een cashless society

Er is een ware hype ontstaan rondom bitcoin in combinatie met goud, waarschijnlijk door de vraag wat nu daadwerkelijk de onderliggende waarde is van bitcoins.

Zo is er Serica – een bedrijf uit San Francisco – dat eerder bekend stond als DigitalTangible. Zij staan bekend als de pionier in de bitgoud markt. Zij lanceerden vorig jaar al als eerste een online goud / Bitcoin trading platform.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 mei 2015

Euro daalt, na stoere uitspraken ECB-bestuurder over geldprogramma

De euro kwam dinsdag verder onder druk kwam te staan. De eenheidsmunt is op weg naar de sterkste tweedaagse waardedaling sinds maart.

De euro kwam dinsdag verder onder druk kwam te staan. De eenheidsmunt is op weg naar de sterkste tweedaagse waardedaling sinds maart.

Om 11.20 uur werd de euro verhandeld voor 1,1198 dollar, tegen 1,1352 dollar bij het slot van de Europese beurzen op maandag.

De daling van de euro heeft mede te maken met uitspraken van een besuurder van de Europese Centrale Bank (ECB). De ECB is van plan in mei en juni versneld staatsobligaties op te kopen voordat de liquiditeit in de markt afneemt gedurende de zomermaanden, zei ECB-bestuurder Benoît Cœuré dinsdag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 mei 2015

Deze sector ontvangt 10 miljoen subsidie per minuut

Volgens berekeningen van het IMF ontvangt de wereldwijde sector van fossiele brandstoffen in 2015 subsidies van bij elkaar opgeteld $5,3 biljoen ($5.300.000.000.000) per jaar. Dat staat gelijk aan 10 miljoen per minuut, $168.000 per seconde, $600 miljoen per uur of $14.5 miljard per dag. Dit is meer dan alle overheden wereldwijd uittrekken voor de gezondheidszorg en staat gelijk aan 6,5 procent van het wereldwijde bruto nationaal product.

Dit blijkt uit een Working Paper van het IMF dat op 18 mei gepubliceerd werd op de website van het IMF.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs