EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15556 tot 15560
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Productie goudmijnen daalt door lagere goudprijs

De daling van de goudprijs die in 2011 werd ingezet zal een einde maken aan de alsmaar stijgende productie van goudmijnen. Dat verwachten analisten van verschillende banken en van onderzoeksbureau Metals Focus. Grote goudmijnen draaien nu al verlies en zullen niet rendabele projecten stopzetten.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

De rol van goud is een welbekende voor de Russen

Het wantrouwen in hun valuta, vrees voor inflatie en lagere lonen zorgen ervoor dat de gemiddelde Rus grotere aankopen in goud en zilver doen dan voor hen gebruikelijk was.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

2 miljoen verdienen in een half uur? Deze belegger deed het

In een extreem goed getimede trade, wist een handelaar eind vorige maand in slechts 28 minuten meer dan 2 miljoen dollar te verdienen op de beleggingsmarkt. Daarbij zette hij in op wat een van de grootste techdeals in jaren zou kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Groei eurozone op hoogste niveau in bijna vier jaar

De activiteit in de priv├ęsector in de eurozone is in maart opvallend versneld, tot het hoogste niveau in bijna vier jaar. Dat zegt het onderzoeksbureau Markit. Zijn PMI-index steeg tot 54 punten, tegen 53 in februari. Elke score boven 50 wijst op een groei van de economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

AEX sluit voor het eerst sinds 2008 boven 500 punten, TNT schiet omhoog

Europese beleggers zijn met een uitstekend humeur uit het lange paasweekeinde gestapt. De beursgraadmeters zetten eensgezind een flinke stap vooruit. In Amsterdam was pakketbezorger TNT de absolute uitblinker, na een overnamebod van de Amerikaanse branchegenoot FedEx.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs