EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15571 tot 15575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2015

Griekenland bereid tot hervormingen, niet tot meer besparingen

Griekenland is bereid haar economie te liberaliseren, het pensioensysteem te hervormen en een primair begrotingsoverschot aan te houden. Dat laat minister van Financiën Yanis Varoufakis vandaag weten. Het noodlijdende land zal echter het verzoek van haar schuldeisers, om dit jaar nog meer besparingsmaatregelen in te voeren, niet inwilligen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2015

Market Update (26 mei 2015)

Goldman Sachs waarschuwt voor de combinatie van een hoge schuldenlast en vergrijzing in het ‘Westen’, Federal Reserve wil rente op termijn verhogen naar meer dan drie procent en steeds meer Nederlanders komen in de schuldhulpverlening terecht. Verder in het nieuws: China en Chili zetten handtekening onder valutaswap, China wil meer controle op de wereldzeeën en de ECB gaat toch niet meer staatsobligaties kopen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2015

Oostenrijk haalt 110 ton goud terug

In navolging op Duitsland en Nederland haalt ook Oostenrijk een gedeelte van haar goud terug naar eigen land, zo schrijft de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung. Van de totale goudvoorraad van 280 ton wil de centrale bank 110 ton terug halen, een operatie die in meerdere stappen uitgevoerd zal worden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2015

Dollar ervaart beste week in jaren

Nadat de dollar zo’n 5 weken heen en weer heeft geschommeld, lijkt die zijn kracht nu weer te hebben hervonden. De Amerikaanse munt zag vorige week zijn grootste wekelijkse stijging sinds september 2011, nu data erop wijzen dat de economie in de VS aan het herstellen is van een getemperd eerste kwartaal.

Zo stegen de consumentenprijzen sneller dan verwacht en zag ook de bouw van huizen een opleving. Allemaal redenen die maken dat de Federal Reserve meer bewijs heeft dat de Amerikaanse groei robuust genoeg is om de rentetarieven voor het eerst sinds 2006 weer te verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2015

Bank of England lekt per ongeluk Brexit-plannen

Medewerkers van de Bank of England zijn bezig met het beoordelen van de potentiële risico’s die in verband staan met het lidmaatschap van het land van de Europese Unie. Daarnaast onderzoekt de bank de dreigingen voor het land wanneer het het blok eventueel zou verlaten (Brexit).

‘Er zijn verschillende economische en financiële kwesties die in die context de kop opsteken wat betreft het geplande referendum in het Verenigd Koninkrijk wat het lidmaatschaap van de EU aangaat’, zo was het commentaar nadat de Bank of England per ongeluk een e-mail met plannen had gestuurd naar the Guardian. Het project wordt volgens de krant ‘Project Bookend’ genoemd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs