Nieuws / Artikelen met het woord

57630 artikelen gevonden. Artikel 15576 tot 15580
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

Investeren in Zilver blijkt zeer rendabel

Beleggen in Zilver levert 7,7% per jaar op 02 maart 2015 in Zilver

Beleggen in Zilver blijkt een goed jaarlijks rendement op te leveren. Afhankelijk van de gekozen periode ligt de jaarlijkse stijging van de zilverprijs tussen 7,7% en de 32,2%. Wij hebben gekeken naar het rendement in 10 jaar, 30 jaar en 100 jaar tijd. Beleggen in Zilver levert meer op dan alleen het behoud van koopkracht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

Fed’s Fischer: Het wordt tijd voor een renteverhoging

Het wordt wel eens tijd dat de Federal Reserve de rentes verhoogt, zo meldt een van de officials van de centrale bank van Amerika. Stanley Fischer zei afgelopen week dan ook dat er een grote kans is dat de centrale bank de rente dit jaar nog verhoogt.

Zo zei hij dat de Amerikaanse economie erg dicht in de buurt komt van het bereiken van een natuurlijk werkloosheidscijfer. Daarnaast voorspelde Fischer dat de inflatie zal moeten stijgen naarmate het effect van de lagere olieprijzen in de komende maanden verdwijnt. ‘Het is dus wel tijd voor een renteverhoging.’

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 2 maart 2015

Bill Gates (na Poetin) voor zestiende keer rijkste man ter wereld

Zijn geschatte vermogen groeide met 3 miljard dollar in het afgelopen jaar en daardoor is Bill Gates voor de zestiende keer de rijkste man ter wereld.

Dat blijkt uit de jaarlijkse lijst van miljardairs, die maandag is gepubliceerd door het Amerikaanse blad Forbes.

Gates heeft zo'n 79,2 miljard dollar (70,8 miljard euro) in bezit, ruim 2 miljard dollar meer dan runner-up Carlos Slim. De Mexicaanse telecom-mogol wordt weer op de hielen gezeten door investeerder Warren Buffett (72,7 miljard dollar).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 2 maart 2015

Goudmijnaandelen tips: ze stijgen 9 keer sneller dan de goudprijs

De laatste maanden bieden goudmijnaandelen weer een meerwaarde ten opzichte van goud. Tijdens de recente correctie van de goudprijs, bleven de goudmijnen nagenoeg ter plaatse. Dit betekent dat men niet meer bereid is de goudmijnaandelen te verkopen, ondanks een lagere goudprijs.

Goud en zilver kenden een zeer sterke start van het jaar waarin de goudprijs $ 100 steeg en de zilverprijs $ 3. Maar de laatste weken hebben goud en zilver deze winst nagenoeg volledig moeten prijsgeven. Bij de goud- en zilvermijnen zien we echter een ander verhaal.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 2 maart 2015

600.000 Bulgaren zijn de moderne slaven van Europa

600.000 Bulgaren of een kwart van ‘s lands werkende bevolking verdient minder dan 200 euro per maand ondanks dat ze voltijds werken. Moderne slavernij, schrijft de krant 24 Chasa: