EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
28
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15591 tot 15595
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

ECB kocht in maand tijd al voor 52,5 miljard euro staatsobligaties op

In de eerste maand van haar grote opkoopprogramma van schuldpapier heeft de Europese Centrale Bank (ECB) zoals gepland miljarden in de markten gepompt. Tot 3 april lag het opkoopvolume van staatsobligaties op in totaal 52,52 miljard euro, zo maakte de ECB vandaag in Frankfurt bekend. Het programma loopt sinds 9 maart.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Roebel op hoogste niveau ten opzichte van euro sinds eind november

De roebel, die met zijn instorting Rusland in een economische en financiële crisis stortte, is opnieuw opgeklommen naar zijn hoogste niveau in vier maanden ten opzichte van de euro. Het herstel van de Russische munt laat de Russische autoriteiten hopen op een stabilisatie van de economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

IMF voorziet lagere economische groei

De economische groei blijft de komende jaren waarschijnlijk lager dan gebruikelijk was in de jaren voor de financiële crisis. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een dinsdag gepubliceerd rapport.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Roebel sterkste stijger in 2015

Vorig jaar was het enkel kommer en kwel wat betreft investeringen in Rusland. Economische sancties, een dalende olieprijs en de roebel die onderuit ging… het had een enorm negatieve impact op de Russische aandelenmarkt. Dit jaar ziet de situatie er al helemaal anders uit.

Het zal je misschien verbazen, maar de sterkst stijgende munt in het eerste kwartaal van dit jaar was de roebel. Uitgespuwd door beleggers, veerde hij dit jaar op van 80 roebels per dollar tot 55,3 roebel per dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Brussel waarschuwt Griekenland voor bilaterale afspraken met Rusland

Een dag voor zijn bezoek aan Moskou heeft de Europese Commissie de Griekse premier Alexis Tsipras gewaarschuwd voor bilaterale handelsafspraken met Rusland. "We verwachten dat alle lidstaten met één stem spreken ten aanzien van onze handelspartners, inclusief Rusland", zo verklaarde een woordvoerder vandaag.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs