EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15591 tot 15595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Georges Soros vreest een 3e Wereldoorlog

Wat moet een land doen om de economische zwakte te verbergen maar toch de populariteit van de bevolking bewaren: oorlog voeren. Zo ging het in het verleden en zo zal het ook in de toekomst gebeuren. Niemand minder dan Georges Soros ziet een potentieel gevaar op een derde Wereldoorlog, met China in hoofdrol.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Ook Oostenrijk haalt zijn goud terug

Na Duitsland, Venezuela en Nederland blijkt nu ook Oostenrijk bezig met een repatriëring van haar goudreserves. Goudkenner Jan Nieuwenhuijs beter bekend onder zijn pseudoniem Koos Jansen stelde in 2014 al dat wanneer meer landen zouden volgen er een mondiale run zou kunnen ontstaan op fysiek goud. Met dit nieuwsbericht voor Bullionstar laat hij blijken bovenop het goudnieuws te zitten.

Nederland wist eind 2014 in het diepste geheim en met succes 20% – 122.5 ton – aan officieel Nederlands goud te repatriëren uit de VS met een marktwaarde van 4 miljard. Ook de Duitse Bundesbank besloot eind 2013 om uiteindelijk de helft van zijn goudreserves naar Frankfurt te verhuizen, de andere helft blijft zij in New York en Londen aanhouden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Euro was een dure fout

De invoering van de euro was een dure fout die niet teruggedraaid kon worden zonder daarbij hoge kosten te incasseren.

De invoering van de euro was een dure fout die niet teruggedraaid kon worden zonder daarbij hoge kosten te incasseren.

Dat zegt Alan Greenspan, de voormalige voorzitter van de Amerikaanse centrale bank Federal Reserve, zaterdag in een interview met het FD.

[...]

Lees verder op deTelegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Een job in het buitenland? In deze tien landen moet je zijn

10 bestemmingen waar het gras misschien wel echt groener is

10 bestemmingen waar het gras misschien wel echt groener is

Met de werkgelegenheid is het in ons land op dit momtent niet meteen bijzonder gunstig gesteld. Is het gras dan groener aan de overkant? Deze tien landen hebben voor wie een carrière in het buitenland ambieert alvast veel te bieden.

  Wie op zoek gaat naar een job in het buitenland, weegt daarbij meestal een heel aantal factoren tegen elkaar af: hoe ziet de gemiddelde loonstandaard eruit, hoe staat het met de werkdruk en het aantal vakantiedagen en wat is het beleid inzake ouderschapsverlof? De keuze van het land en de job hangt af van de volgorde waarin je al die voorwaarden belangrijk acht. Omdat die waardering uiteraard persoonsgebondenc is - en daarom variabel - lijsten we in wat volgt tien landen op die een mooie en uitgebalanceerde mix van alle 'noodzakelijke' voorwaarden in de aanbieding lijken te hebben.

[...]

Lees verder op deMorgen.be
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Zwitserse belastingdienst maakt namen belastingontduikers bekend

De Zwitserse belastingdienst is begonnen met het openbaar maken van de namen van belastingontduikers. Op de website van de landelijke overheid kunnen ook Nederlanders gevonden worden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs