EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15596 tot 15600
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

'We zitten in de moeder aller bubbels,' zegt de CEO van de grootste bank van zuid-west Duitsland

Risico’s zijn niet langer ingeprijsd en investeerders worden niet betaald voor de risico’s die ze nemen. Dit geldt voor alle soorten beleggingen.

Risico’s zijn niet langer ingeprijsd en investeerders worden niet betaald voor de risico’s die ze nemen. Dit geldt voor alle soorten beleggingen.

De aandelen- en obligatiemarkten zitten in ‘de moeder aller bubbels’. Dit kan niet blijven duren. Of toch niet lang. Wanneer het zal beginnen rommelen weet ik niet, maar dat het zal gebeuren wel.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

IMF pleit schuldig na verdrinking Griekse schaap

Nu het Griekse schaap verdronken is geeft het Internationaal Monetair Fonds toe dat het gefaald heeft om te realiseren welke schade het strenge IMF-programma daadwerkelijk ging uitrichten in het failliete Griekenland. Het geeft hiermee voor het eerst toe dat de prognoses te positief waren en het besparingstraject onrealistisch bleken te zijn.

Na een vergadering met het IMF, de ECB en de Europese commissie komt  het IMF met de officiële mededelingen dat het werd gedwongen om buiten te lijnen te leuren bij Griekenland om financiële hulp te kunnen bieden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Goud en zilver report (Week 14)

Vandaag open de goudmarkt weer na een lang paasweekend. Niet geheel onverwacht zien we daarom nu pas de volledige impact van het slechte banencijfer uit de VS. De goudkoers steeg met 1,55% naar ongeveer €1.110 per troy ounce, terwijl de prijs van een kilo zilver met 2,36% steeg naar €502.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Eerste producten met wondermateriaal grafeen vinden hun weg naar de winkel

loeilampen zijn al lang passé en binnenkort mogen ook de traditionele spaarlampen en led-lampen in een museumkast worden opgeborgen. Wetenschappers van de universiteit van Manchester hebben namelijk de eerste lampen op basis van grafeen ontwikkeld. Dat wondermateriaal werd elf jaar geleden door fysici van dezelfde universiteit ontdekt en zou aan de basis kunnen liggen van supersnelle computers en talrijke andere toepassingen.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

De relatie en het verschil tussen geld en overvloed

In dit artikel zowel de reflecties van Bashar als Bentinho over hoe zij de relatie en het verschil zien tussen geld en daadwerkelijke echte overvloed. Om te beginnen het perspectief van Bashar.

[...]

Lees verder op achterdesamenleving.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs