EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1561 tot 1565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 7 januari 2018

Bitcoin: Een kritische blik op de virtuele munt

Het afgelopen jaar maakte Bitcoin haar doorbraak bij het grote publiek. Door de explosieve prijsstijging tot bijna $20.000 trekt de virtuele munt ook veel speculanten aan, die een positie nemen in de hoop deze met winst te kunnen verkopen. In deze opwaartse trend neemt de Bitcoin ook honderden andere virtuele munten mee, met als gevolg dat de totale marktwaarde van alle cryptovaluta in een jaar tijd van $20 naar $750 miljard explodeerde.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

Speculeren met bitcoins? Zet dan al maar 33 procent opzij voor de fiscus

De Belgische belastingdiensten hebben beslist 33 procent belastingen af te houden van de inkomsten die speculeren met bitcoins zouden opleveren. Dat blijkt uit een nieuwe ruling van de Federale Overheidsdienst Financiën.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

Werkende vrouw is best af in Scandinavië, slechtst in Japan en Zuid-Korea

Het liberale magazine The Economist publiceert jaarlijks zijn “glass-ceiling index” (glazen plafond-index). Daarin wordt de vooruitgang gemonitord die wordt gemaakt op vlak van gendergelijkheid in de werkplek.

Het magazine kijkt daarbij naar het aantal vrouwen dat in een land participeert in de arbeidsmarkt, hoeveel vrouwen in het topmanagement zitten, hoeveel ze verdienen in verhouding tot hun mannelijke collega’s en hoe vrouwen in het algemeen worden behandeld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

Zwitserse financiële waakhond tikt JPMorgan op vingers

De Zwitserse financiële waakhond FINMA heeft bij de Amerikaanse bank JPMorgan "serieuze" overtredingen van anti-witwasregels gesignaleerd. De overtredingen zouden te maken hebben met het Maleisische staatsfonds 1MDB.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

Bitcoin is nul dollar waard, schat invloedrijke bank Morgan Stanley

Na een woelige kerstperiode voor Bitcoin heeft de Amerikaanse bank Morgan Stanley er nog een schepje bovenop gedaan. In een paper heeft de invloedrijke financiële instelling gesteld dat ze de waarde van de bitcoin op nul dollar schatten.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs