EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15611 tot 15615
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Deze grafiek laat zien waarom de olieprijzen zijn gecrasht

De geopolitiek rondom olie is erg gecompliceerd. Toch is de crash van olie die vorig jaar heeft plaatsgevonden dat absoluut niet. Er is een duidelijke reden boven alle anderen waardoor de prijzen zo fors zijn gedaald: de olieboom in de VS. Afgelopen jaar was er in de Verenigde Staten namelijk sprake van de hoogste olieproductie sinds minstens 1990, volgens een nieuwe analyse van het Energy Department.

De Amerikaanse olieproductie steeg in 2014 met 1,2 miljoen vaten olie per dag naar 8,7 miljoen vaten per dag. Dit was de grootste uitbreiding in de Amerikaanse olieproductie sinds dit vanaf 1900 wordt bijgehouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Athene gaat geld voor het IMF bij zijn leveranciers halen

De Griekse regering gaat betalingen aan derden opschorten teneinde de 700 miljoen euro samen te brengen die nodig zijn om haar schulden aan het IMF af te lossen op 9 april. Dat schrijft de Griekse krant eKathimerini op basis van bronnen dichtbij de regering Tsipras. De coalitie benadrukt dat ze geen intentie heeft om aan haar verplichtingen tegenover het IMF te verzaken.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

'We zitten in de moeder aller bubbels,' zegt de CEO van de grootste bank van zuid-west Duitsland

Risico’s zijn niet langer ingeprijsd en investeerders worden niet betaald voor de risico’s die ze nemen. Dit geldt voor alle soorten beleggingen.

Risico’s zijn niet langer ingeprijsd en investeerders worden niet betaald voor de risico’s die ze nemen. Dit geldt voor alle soorten beleggingen.

De aandelen- en obligatiemarkten zitten in ‘de moeder aller bubbels’. Dit kan niet blijven duren. Of toch niet lang. Wanneer het zal beginnen rommelen weet ik niet, maar dat het zal gebeuren wel.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

IMF pleit schuldig na verdrinking Griekse schaap

Nu het Griekse schaap verdronken is geeft het Internationaal Monetair Fonds toe dat het gefaald heeft om te realiseren welke schade het strenge IMF-programma daadwerkelijk ging uitrichten in het failliete Griekenland. Het geeft hiermee voor het eerst toe dat de prognoses te positief waren en het besparingstraject onrealistisch bleken te zijn.

Na een vergadering met het IMF, de ECB en de Europese commissie komt  het IMF met de officiële mededelingen dat het werd gedwongen om buiten te lijnen te leuren bij Griekenland om financiële hulp te kunnen bieden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Goud en zilver report (Week 14)

Vandaag open de goudmarkt weer na een lang paasweekend. Niet geheel onverwacht zien we daarom nu pas de volledige impact van het slechte banencijfer uit de VS. De goudkoers steeg met 1,55% naar ongeveer €1.110 per troy ounce, terwijl de prijs van een kilo zilver met 2,36% steeg naar €502.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs