EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15626 tot 15630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

Chinese beurs. Alles gaat goed!?

Als er in Europese landen al geklaagd wordt over zeepbellen, wel dan geldt dat dubbel zo sterk voor China. Wie de cijfertjes van de voormalige groeikampioen (want voorbijgestoken door India sinds kort) nakijkt merkt al snel het grote verschil op tussen de economie enerzijds en de beurs anderzijds.

In de jongste vijfentwintig jaar is de economische groei in China nooit gezakt onder de zeven procent/BBP.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

Dit land kan zijn economie in 2015 met 10% zien krimpen

Oekraïne is dan niet meer zoveel in het nieuws als voorheen, de economische problemen van het land blijven maar verslechteren terwijl het land in gevecht is met de separatisten, én obligatiehouders.

Oekraïne is dan niet meer zoveel in het nieuws als voorheen, de economische problemen van het land blijven maar verslechteren terwijl het land in gevecht is met de separatisten, én obligatiehouders.

De economie van Oekraïne zal volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF) dit jaar met 5,5 procent dalen. Dit kan echter nog een optimistische raming blijken. Exotic, een bank die gespecialiseerd is in opkomende markten, verwacht dat het bruto binnenlands product (bbp) van Oekraïne dit jaar namelijk met 10 procent zal dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

Megaboete dreigt voor GM – 104 doden door technische mankementen

Autofabrikant General Motors (GM) hangt een torenhoge boete boven het hoofd vanwege het verzwijgen van een technisch mankement. Het gaat volgens betrokkenen naar verwachting om een recordboete, maar de onderhandelingen met de autoriteiten over het te betalen bedrag zijn nog in volle gang.

Dat zeggen ingewijden tegen de Amerikaanse krant New York Times. Dat wil zeggen dat de boete hoger wordt dan de 1,2 miljard dollar die Toyota vorig jaar betaalde vanwege problemen met de vloermatten die achter het gaspedaal bleven hangen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

Brussel wil overleg met Grieken aanjagen

Brussel wil het overleg met de Grieken over hun schuldencrisis versnellen. Hoe sneller er een akkoord is, hoe beter, aldus een woordvoerster van de Europese Commissie vrijdag. Ze verwacht dat het nog een flinke klus zal zijn om sneller vooruitgang te boeken.

Brussel en andere geldschieters onderhandelen al maanden met Griekenland over hervormingen en bezuinigingen in ruil voor verdere financiële steun. Herhaaldelijk meldde de Europese Commissie enige vooruitgang, maar een doorbraak is er nog niet.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

ABN mogelijk nog jaren deels in handen Staat

Dijsselbloem wil geen haast maken met de totale verkoop, voor hem staat de opbrengst voorop. Hij wil zo veel mogelijk terugkrijgen van de 22 miljard die de Staat volgens Dijsselbloems berekeningen in de bank heeft gestopt. Volgens andere berekeningen, onder meer van de Rekenkamer, heeft de Staat in de loop der jaren al meer dan 30 miljard euro in ABN gestoken om de bank overeind te houden.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs