EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15631 tot 15635
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Waarom Tesla, Facebook en McDonald’s nooit kunnen winnen in China

Automaker Tesla is het zoveelste westerse bedrijf dat zich heeft verkeken op China.  Dat ligt aan de eigenaardigheden van de Chinese markt, maar ook aan de bijzondere rol van de Chinese overheid, stelt Z24’s Jeroen de Boer.

Geld hebben ze genoeg, de nieuwe rijken in China. Als je al een Ferrari en een BMW X5 hebt, kan een elektrische Tesla er nog wel bij. Toch heeft de Amerikaanse automaker uit Californië geen vliegende start gemaakt in China, zo bleek begin dit jaar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

World Gold Council wil nieuwe goudbeurs lanceren in Londen

De World Gold Council onderzoekt de mogelijkheid om een nieuwe goudbeurs te openen in Londen, zo bericht de Financial Times. De belangenorganisatie van de goudmarkt bespreekt samen met 19 goudmijnen en tenminste vijf banken hoe ze de goudmarkt van Londen transparanter kunnen maken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Cyprioten mogen weer geld overmaken naar het buitenland

Cyprus heft volgende week de laatste beperking bij het betalingsverkeer op. De kapitaalbeperkingen werden twee jaar geleden ingevoerd als onderdeel van het Europese noodpakket van 10 miljard euro voor het euroland.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Gent wordt eerste "Bitcoinstad" in België

In Gent kan al in een twintigtal zaken met de digitale munt bitcoin betaald worden. Het succes is te wijten aan de toenemende kennis over bitcoin en de inspanningen van de vrijwilligers van Gent Bitcoinstad, die naar analogie met de Nederlandse stad Arhem op 18 april "Gent Bitcoinstad" lanceren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Nucleair raamakkoord bereikt, olieprijs duikt naar beneden

Na vele onderhandelingen en gemiste deadlines, is er dan toch uiteindelijk een voorlopige overeenkomst gekomen tussen de zes wereldmachten en Iran omtrent het nucleair programma. Juich echter nog niet te vroeg, want het is een “raamakkoord” dat als basis moet dienen voor een definitief akkoord.

Het definitieve akkoord zou er moeten komen tegen 30 juni. Als reactie op dit nieuws, dook de prijs voor een vat Noordzee-olie van $ 59 naar $ 55. Het verlies werd echter snel gecorrigeerd maar het is duidelijk dat de olieprijzen beïnvloed worden door wat er zich in Iran afspeelt.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs