EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15646 tot 15650
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Hoe leven van $1 per dag deze CEO in zijn jongere jaren zelfvertrouwen gaf

Lang voordat de CEO van SpaceX en Tesla een netto waarde van 11,9 miljard dollar bereikte, en ook lang voordat hij op zijn 28ste miljonair werd door zijn eerste bedrijf, Zip2, te verkopen, leefde Elon Musk van een dollar per dag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Nieuw recordbedrag op de spaarboekjes

In februari stond 259,552 miljard euro op de spaarboekjes. Dat is een kleine toename - met 52 miljoen euro - tegenover januari, blijkt uit cijfers van de Nationale Bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

"Griekenland zit op 9 april zonder geld"

In Griekenland lopen de spanningen over het aflopende hulpprogramma opnieuw op. Hoewel een regeringswoordvoerder vanmiddag op de televisie verklaarde dat het land zijn financiƫle verplichting aan het Internationaal Monetair Fonds zal kunnen respecteren, heeft de Griekse regering dat volgens het persbureau Reuters tegenover zijn geldschieters ontkent. "Het geld is op op 9 april", zo maakte ze hen duidelijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Oekraïne start met bouw van muur naar Berlijns model

Prikkeldraad, hekken onder stroom en zelfs landmijnen zullen onderdeel uitmaken van de bijna 2000 kilometer lange ‘Oekraïense muur’ op de Oekraïens-Russische grens waar een actieve grenswacht geïnstalleerd zal gaan worden. Kosten: 100 miljoen euro op het bordje van de Europese belastingbetalers.

USA stuurt daarbij een portie bommenwerpers richting Oekraïne om te oefenen boven het Krim!

[...]

Lees verder op WirtschaftsNachrichten
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Dollar onder druk door zorgen over economie VS

Het is jojo-en met de dollar en de euro. Nu is de dollar weer aan de beurt om te verzwakken. De euro wordt vandaag duurder ten opzichte van de dollar, nadat zwakke cijfers over de Amerikaanse economie druk zetten op de greenback.

[...]

Lees verder op rtlnieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs