EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15651 tot 15655
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Deze grafiek voorspelt QE4 ipv een renteverhoging

De Federal Reserve van Atlanta heeft de verwachte groei van de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal 2015 verlaagd naar 0 %. Het verwacht dus totaal geen enkele groei van de economie in het eerste kwartaal. Uiteraard komen voorstanders van een sterke economie weer af met weer verschijnselen, maar als de Federal Reserve van Atlanta gelijk krijgt, staan we dichter bij QE 4 dan bij een renteverhoging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Deze superbelegger is klaar om te investeren in Oekraïne

De superbelegger en miljardair George Soros is naar eigen zeggen klaar om 1 miljard dollar te investeren in Oekraïne. Maar, dat wel onder de voorwaarde dat westerse landen helpen met het privatiseren van investeringen in het land.

Dat zei de investeerder in een interview met het Oostenrijkse nieuwsblad Der Standard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Faillissementscijfers pieken tot hoogste niveau ooit voor maand maart

In maart zijn er 1.174 bedrijven in ons land over de kop gegaan. 6,6 procent meer dan een jaar eerder of het hoogste cijfer ooit voor de maand maart, meldt informatiekantoor Graydon.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Column Kees de Kort | BRIC-landen groei-iconen? Vergeet het maar

De BRIC-landen als iconen van de groei van de wereldeconomie? Vergeet het maar, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort. “Schrijf het maar op je buik. Het is veel slechter dan Europa én dalend.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Export aardgas met een kwart gedaald

De netto export van aardgas was in 2014 een kwart lager dan het voorgaande jaar. Ook werd er bijna 20 procent minder aardgas uit de bodem gewonnen.

De netto export van aardgas was in 2014 een kwart lager dan het voorgaande jaar. Ook werd er bijna 20 procent minder aardgas uit de bodem gewonnen.

Sinds 1972 werd er alleen in 1988 minder aardgas gewonnen. Het verbruik daalde in 2014 met 13 procent. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs