EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15651 tot 15655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

Megaboete dreigt voor GM – 104 doden door technische mankementen

Autofabrikant General Motors (GM) hangt een torenhoge boete boven het hoofd vanwege het verzwijgen van een technisch mankement. Het gaat volgens betrokkenen naar verwachting om een recordboete, maar de onderhandelingen met de autoriteiten over het te betalen bedrag zijn nog in volle gang.

Dat zeggen ingewijden tegen de Amerikaanse krant New York Times. Dat wil zeggen dat de boete hoger wordt dan de 1,2 miljard dollar die Toyota vorig jaar betaalde vanwege problemen met de vloermatten die achter het gaspedaal bleven hangen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

Brussel wil overleg met Grieken aanjagen

Brussel wil het overleg met de Grieken over hun schuldencrisis versnellen. Hoe sneller er een akkoord is, hoe beter, aldus een woordvoerster van de Europese Commissie vrijdag. Ze verwacht dat het nog een flinke klus zal zijn om sneller vooruitgang te boeken.

Brussel en andere geldschieters onderhandelen al maanden met Griekenland over hervormingen en bezuinigingen in ruil voor verdere financiële steun. Herhaaldelijk meldde de Europese Commissie enige vooruitgang, maar een doorbraak is er nog niet.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

ABN mogelijk nog jaren deels in handen Staat

Dijsselbloem wil geen haast maken met de totale verkoop, voor hem staat de opbrengst voorop. Hij wil zo veel mogelijk terugkrijgen van de 22 miljard die de Staat volgens Dijsselbloems berekeningen in de bank heeft gestopt. Volgens andere berekeningen, onder meer van de Rekenkamer, heeft de Staat in de loop der jaren al meer dan 30 miljard euro in ABN gestoken om de bank overeind te houden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

Economisch schandaal: Paul Krugman wordt ontmaskerd als fraudeur!

Het lijkt wel de nieuwe mode onder economen van het establishment: frauderen met gegevens. Na Thomas Piketty is nu ook Paul Krugman, nota bene een Nobelprijswinnaar, betrapt.

Het lijkt wel de nieuwe mode onder economen van het establishment: frauderen met gegevens. Na Thomas Piketty is nu ook Paul Krugman, nota bene een Nobelprijswinnaar, betrapt.

Sinds de verschijning van zijn boek “Kapitaal in de 21ste eeuw”, dat grappig genoeg gaat over kapitaal in de 20ste eeuw, werd Piketty overstelpt met beschuldigingen van fraude.

Een onverklaarbare optelling in zijn cijferreeksen, het uitkiezen van data die zijn visie bevestigen en het negeren van data die dat tegenspreken: het zijn de fundamenten waarop het succes van Piketty is gebouwd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 23 mei 2015

Banken werken aan realtimebetalingsverkeer

Banken werken aan een plan om binnen vier jaar ‘realtime’ betalingsverkeer mogelijk te maken. Het is de bedoeling dat betalingen straks binnen vijf seconden op de rekening kunnen worden bijgeboekt. Transacties kunnen dan 24 uur per dag onmiddellijk worden verwerkt, ook in het weekend en op feestdagen.

Het plan is deze week gepresenteerd in het Maatschappelijk Overleg Betalingsverkeer (MOB), meldde De Nederlandsche Bank vrijdag. Daarbij zaten partijen als de Consumentenbond, seniorenorganisatie ANBO en Detailhandel Nederland aan tafel.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs