EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15656 tot 15660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Market Update (14 mei 2015)

De headlines voor vandaag: Hypotheekrente stijgt weer na correctie obligatiemarkt, huizenprijzen Londen verder omhoog nu belastingverhoging van de baan is, HSBC vreest dat centrale banken al hun kruit al verschoten hebben en Rusland voegt voor het eerst sinds lange tijd weer valuta aan reserves toe. Ander opvallend nieuws: Paus Franciscus vindt dat kapitalisme in de VS moet veranderen en zeldzame edelsteen levert bij veiling $30 miljoen op.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Griekenland wil uitstel van ECB: "Berg aflossingen moet naar toekomst worden verschoven"

De aflossingsverplichtingen van Griekenland op leningen die in het bezit zijn van de Europese Centrale Bank (ECB) moeten worden aangepast. Dat zei de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

De arbeidsmarkt: niet best en het wordt nog veel erger

Gisteren kwam het Centraal Bureau voor de Statistiek met onder meer de cijfers over de arbeidsmarkt in het eerste kwartaal van 2015. Er zijn 6.000 banen bijgekomen, wat betekent dat er nu sprake is van vier kwartalen op rij van banengroei.

Gisteren kwam het Centraal Bureau voor de Statistiek met onder meer de cijfers over de arbeidsmarkt in het eerste kwartaal van 2015. Er zijn 6.000 banen bijgekomen, wat betekent dat er nu sprake is van vier kwartalen op rij van banengroei.

Zoals altijd gaat het om de cijfers achter de cijfers, als je wilt weten hoe het er écht voor staat. Van de vier kwartalen groei is dit laatste kwartaal het meest – om niet zeggen: zeer – armoedig.

6.000 banen stelt echt niks voor.

[...]

Lees verder op HP de tijd
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Waarom iedereen verkeerd zit met de euro

De euro was een van de grootste consensus shorts in het eerste kwartaal van dit jaar. Inmiddels is de Europese munt bijna 9 procent opgeklommen vanaf het dieptepunt dit jaar. En er is 1 technisch analist, die recent nog een forse correctie voor de munt aankondigde, die nu zegt dat de grafiek klaar lijkt voor een nog grotere rally.

‘De grafiek van de euro toont een significant opwaarts potentieel’, zei technisch analist Rich Ross. Toch was het slechts 2 maanden terug dat Ross zei een correctie van 30 procent voor de euro te verwachten, destijds een daling van 1,06 dollar naar 80 cent. Sindsdien is de markt volgens hem echter gedraaid. ‘We zien een hogere bodem die we halverwege vorige maand hebben bereikt. Daarnaast hebben we een grote stijging gezien van ongeveer 1,05 dollar naar 1,13.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Wat zijn de grootste bedrijven ter wereld? De top 1000

Wat zijn wij toch altijd blij met de overijverige cijferaars van Forbes Magazine. Zij hebben een top 2000 van alle grootste bedrijven in de wereld gemaakt. Wij hebben deze vertaald voor Nederland. Dat wil zeggen letterlijk vertalen en de cijfers omzetten in euro’s. De Chinezen staan op plaaats 1,2,3 en 4! Nederland staat 25 keer in deze top 2000, niet slecht dachten wij zo! Verder zijn er in dit artikel maar 1000 geworden, omdat de tabel het anders begaf…

[...]

Lees verder op Stoerejongenzzz
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs