EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15661 tot 15665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 mei 2015

Miljardenboete voor banken die wisselkoersen manipuleerden

Vijf wereldbanken moeten een boete van 5,1 miljard euro betalen omdat ze de wisselkoers van bepaalde munteenheden en ook de rentevoet gemanipuleerd zouden hebben om er financieel hun eigen voordeel uit te halen. Dat meldt BBC.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2015

Griekenland denkt aan taks op banktransacties

Griekenland zou volgens Griekse media een belasting overwegen op banktransacties. Voor bepaalde transacties boven 500 euro zou een belasting van 0,1 tot 0,2 procent meteen bij de bank ingehouden worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2015

Hervatting dollarrally aanstaande?

Na een schitterende dollarrally van vele maanden waarbij de dollar index zelfs boven de 100 punten uitkwam, kreeg deze dollarindex er van langs waarbij het vijf weken op rij een weg naar beneden aflegde. In 2014 maakte de dollarindex nog een groei door van 19 procent en voor dit jaar ligt de groei op bijna 6 procent, maar heeft het vanaf zijn hoogste punt in maart weer 5 procent mogen inleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2015

Irrational exuberance in China

Sommigen onder u zullen het zich nog wel herinneren. Aan het begin van deze eeuw schoot de Nasdaq in de VS dagelijks met vele procenten tegelijk omhoog. Bedrijven, die nog nooit een dag winst hadden laten zien, kenden torenhoge waarderingen. Het kon niet anders of deze zeepbel moest een keer uiteen spatten. Nu zien we in China ongeveer hetzelfde gebeuren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2015

Wall Street wacht op Fed-notulen, Lowe’s en Staples verliezen

De Amerikaanse beurzen zijn woensdag zonder grote uitslagen, maar in het rood geopend. Beleggers zijn in afwachting van de notulen van de meest recente beleidsvergadering van de Federal Reserve, die later op de dag openbaar worden gemaakt.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs