EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15661 tot 15665
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Goud en zilver report (Week 14)

Vandaag open de goudmarkt weer na een lang paasweekend. Niet geheel onverwacht zien we daarom nu pas de volledige impact van het slechte banencijfer uit de VS. De goudkoers steeg met 1,55% naar ongeveer €1.110 per troy ounce, terwijl de prijs van een kilo zilver met 2,36% steeg naar €502.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Eerste producten met wondermateriaal grafeen vinden hun weg naar de winkel

loeilampen zijn al lang passé en binnenkort mogen ook de traditionele spaarlampen en led-lampen in een museumkast worden opgeborgen. Wetenschappers van de universiteit van Manchester hebben namelijk de eerste lampen op basis van grafeen ontwikkeld. Dat wondermateriaal werd elf jaar geleden door fysici van dezelfde universiteit ontdekt en zou aan de basis kunnen liggen van supersnelle computers en talrijke andere toepassingen.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

De relatie en het verschil tussen geld en overvloed

In dit artikel zowel de reflecties van Bashar als Bentinho over hoe zij de relatie en het verschil zien tussen geld en daadwerkelijke echte overvloed. Om te beginnen het perspectief van Bashar.

[...]

Lees verder op achterdesamenleving.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Google gelooft in het eeuwige leven

et zal snel mogelijk zijn om aan de mens een levensduur van minstens vijfhonderd jaar te bieden. Dat zegt Bill Maris, hoofd van het investeringsfonds Google Ventures. Volgens Maris zullen technologie en wetenschap op relatief korte termijn in staat zijn om een antwoord te brengen op een aantal ziektes en andere problemen die de levensduur van de mens beperken.

Bill Maris zet zich daarmee op één lijn met Sergey Brin, mede-oprichter van Google, die eerder al heeft aangegeven dat het mogelijk zal zijn om de dood te genezen. Ook Larry Ellison, oprichter van Oracle, wierp eerder al op dat het onvermijdelijke karakter van de dood niet langer kan worden aanvaard.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Geef elk euroland weer een eigen munt

De Duitse socioloog Wolfgang Streeck, emeritus hoogleraar aan het Max Planck Instituut in Keulen, geldt als een fel criticus van de euro en de Europese Unie.

De Duitse socioloog Wolfgang Streeck, emeritus hoogleraar aan het Max Planck Instituut in Keulen, geldt als een fel criticus van de euro en de Europese Unie.

In zijn boek Gekochte tijd, dat vandaag in Nederlandse vertaling verscheen, betoogt Streeck dat Europa al decennia lang met allerlei financiële kunstgrepen ’tijd koopt’ en zo problemen voor zich uit schuift. Het recentste lapmiddel vormt in zijn ogen de kwantitatieve verruiming (QE) van de Europese Centrale Bank (ECB). Streeck stelt voor elke lidstaat weer een eigen munt te laten invoeren.

[...]

Lees verder op burgercomite-eu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs