Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 15666 tot 15670
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

De enige manier om Griekenland te doen betalen…

Of Griekenland ooit uit de schulden zal geraken, hangt af van de vraag hoe vergevingsgezind Europa in feite is.

“Maar, het hele concept van ‘vergeving houdt in dat er een grootmoedige schuldeiser is en een onverantwoordelijke schuldenaar en dat is gewoonweg niet waar”, stelt The New York Times (NYT) in een opiniestuk,”(…) zij die het geld hebben uitgeleend, zijn niet helemaal vrij van blaam.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Slechte start van het jaar is pas het begin voor Bitcoin

Het aantal transacties in Bitcoin kan dit jaar meer dan halveren dankzij een gebrek aan regulering en dankzij linken met illegale activiteitenhinder waardoor de digitale munt problemen heeft om geliefd te worden bij het grotere publiek.

Dat stelt researchbedrijf Juniper Research in een recent rapport. Zo verwacht het researchbedrijf dat de waarde van de digitale munt dit jaar nog zal dalen naar 30 miljard dollar, waar het vorig jaar nog 71 miljard dollar waard was.

Bron: Beursplein6.nl
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

‘Onderhandelingen trojka en Griekenland duren nog maanden’

Torgeir Høien van het overheidsobligatiefonds Skagen Tellus verwacht niet dat Griekenland en de trojka op korte termijn tot overeenstemming komen. Høien denkt dat de onderhandelingen nog wel zullen lopen tot mei-juni.

Høien verwacht dat een deal dus nog wel maanden kan duren, zo laat hij deze week weten in een note. Hij verwacht een eventuele deal pas vanaf mei/juni en voorziet daarbij een herstructurering van de Griekse schuld. Hij verwacht dat de schuldenomvang echter niet verlaagd zal worden.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

11 februari: de drie petten van de ECB en 8 andere dingen die je moet weten

De ECB is Griekse banken aan het kielhalen in de hoop dat het hiermee druk kan uitoefenen op premier Tsipras. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Niet tevreden over je loon? Dat heb je aan jezelf te danken!

Als je af en toe het gevoel krijgt dat je te weinig of maar net genoeg verdient dan heb je dat wellicht aan jezelf te danken. Volgens een rapport van de Federal Reserve bepalen de eerste tien jaar van je professionele loopbaan welk loonniveau je voor de rest van je carrière mag verwachten.