EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15671 tot 15675
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Hedge-fondsen en vermogensbeheerder zetten 30 miljard USD in op daling Euro

Hedge-fondsen en vermogensbeheerders plaatsen shorten de laatste dagen maar liefst 30 miljard USD op een verdere daling van de euro. Dit is het hoogste bedrag sinds de invoering van de eenheidsmunt in 2002. Maar mogelijks nemen enkele speculanten toch wel een heel hoog risico hiermee…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Loonstijging kost werkgevers weinig

De lonen van werknemers zijn in het eerste kwartaal verder gestegen. Door lagere premies voor pensioenen en uitkeringen namen de loonkosten voor werkgevers echter nauwelijks toe. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Hoezo, Duitsland heeft miljoenen buitenlanders nodig?

Duitsland kampt met een vergrijzende bevolking. Niets uitzonderlijk. De veroudering grijpt bij de Oosterburen echter sneller om zich heen dan in vele andere landen. Dit zorgt vroeg of laat voor tekorten op de arbeidsmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

McDonald's VS verhoogt loon werknemers met 10 procent

De fastfoodketen McDonald's gaat de lonen van werknemers in de VS in de eigen restaurants met ruim 10 procent verhogen, meldden Amerikaanse media vandaag. De forse loonsverhoging komt onder druk van looneisen die in het hele land steeds luider naar voren worden gebracht. Grote werkgevers zoals Wal-Mart en Gap hebben ook al met loonsverhogingen ingestemd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Grieken geven oorlogsclaim tegen Duitsland niet op

Het Griekse parlement is begonnen een eis voor te bereiden tegen Duitsland: het land moet betalen voor de schade aangericht tijdens de nazibezetting van Griekenland.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs