Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 15671 tot 15675
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Belgen hebben Zwitserse bankrekeningen. En dan?

Tegenwoordig moet je weinig doen om als topjournalist te gelden. Na de Luxemburg-leaks is er nu een nieuwe lijst opgedoken van rijke burgers die geld op rekeningen in Zwitserland plaatsen. Et alors?

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Meer dan 260 vliegtuigmaatschappijen accepteren nu Bitcoin via UATP & Bitnet

Universal air travel plan (UATP), een betalingsnetwerk van grote vliegtuigmaatschappijen zoals British Airways en Lufthansa is hiervoor in zee gegaan met Bitcoin betalingsprovider Bitnet. Het grenzeloze, en fraudebestendige karakter in combinatie met de lage tarieven maakt Bitcoin een goede betalingsmethode volgens de mensen van UATP. Wij zijn dat volledig met ze eens uiteraard.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Kaalslag oliebanen in Noorwegen: ingenieur wordt melkmanager

Noorwegen werd stinkend rijk met olie. Maar de Noorse onliesector maakt zich op voor de grootste besparingsronde in vijftien jaar.

Nu zijn er nog 250.000 banen in olie-industrie, maar daarvan kunnen er wel 40.000 verdwijnen, schrijft Bloomberg. Investeringen zullen dit jaar met 20 procent teruglopen en met 10 procent in 2016, voorspelt Danske Bank A/S.

Staatsbedrijf Statoil heeft aangekondigd 30 procent te gaan besparen op kosten en investeringen terug te schroeven met 10 procent. Dat heeft zijn weerslag op talloze toeleverende bedrijven. Olie is goed voor een vijfde van het Noorse bruto nationaal product.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Europa wordt steeds maar banger voor Poetin

Carl Bildt, voormalig minister van buitenlandse zaken van Zweden, zei dat de kans dat het tussen Rusland en het Westen tot een oorlog komt nu behoorlijk aanwezig is. Een anonieme senior diplomaat in Brussel zei tegenover de Guardian verder nog dat wat vele anderen ook vinden: het bewapenen van Oekraïne betekent oorlog met Rusland. Een oorlog die Poetin zou winnen.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Einde van het ruimtevaart-tijdperk nadert

Er zijn de laatste jaren steeds minder ruimtevaarders, astronauten. Het Amerikaanse ruimtevaartprogramma is op sterven na dood. Er gaan alleen nog maar Amerikanen de ruimte in met Russische raketten. De particuliere ondernemingen, die het stokje van NASA moeten overnemen kampen met pech.