EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15676 tot 15680
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

McDonald's VS verhoogt loon werknemers met 10 procent

De fastfoodketen McDonald's gaat de lonen van werknemers in de VS in de eigen restaurants met ruim 10 procent verhogen, meldden Amerikaanse media vandaag. De forse loonsverhoging komt onder druk van looneisen die in het hele land steeds luider naar voren worden gebracht. Grote werkgevers zoals Wal-Mart en Gap hebben ook al met loonsverhogingen ingestemd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Grieken geven oorlogsclaim tegen Duitsland niet op

Het Griekse parlement is begonnen een eis voor te bereiden tegen Duitsland: het land moet betalen voor de schade aangericht tijdens de nazibezetting van Griekenland.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Stroom in Costa Rica is 100% klimaatneutraal, hoe doen ze dat?

Is Costa Rica het ‘groenste land’ ter aarde? Het land maakte bekend dat het in de eerste 75 dagen van geen fossiele brandstoffen hoefde te verstoken om aan zijn energiebehoefte te voorzien.

Honderd procent duurzame energie: vergelijk dat maar eens met Nederland, waar slechts tien procent van het verbruik duurzaam wordt opgewekt. Hoe krijgt Costa Rica dat voor elkaar?

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Wordt de Chinese munt een van de reserve munten?

Wie kijkt naar de balansen van centrale banken zal zien dat daar over het algemeen enkel dollars, euro’s, de eigen valuta en goud staat geparkeerd. We hebben het hier over wereldwijde reserve munten waar de Japanse yen en het Britse pond ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Maar missen we dan niet nog een andere belangrijke munt?

Waarom behoort de munt van het land dat op het punt staat de Verenigde Staten in te halen als grootste economie niet in het lijst je van reserve munten? De munt van het land dat op een haar na de grootste handelspartner van Europa is, een eigen wereld bank aan het opzetten is en zo veel andere grote stappen zet om de yuan toegankelijker te maken te midden van het financiële systeem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

“De eurozone kan in de huidige vorm niet overleven”

De eurozone is in de huidige vorm onhoudbaar en kan niet overleven tenzij landen bereid zijn om hun soevereiniteit af te staan en een ‘United States of Europe te vormen’, zei Pimco, ’s werelds grootste obligatiefonds.

Hoewel Pacific Investment Management Company (Pimco) verwacht dat het blok op de middellange termijn bij elkaar blijft, en ook Griekenland in de eurozone blijft, zal de eurozone niet overleven tenzij de landen binnen de eurozone naar elkaar toe zullen trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs