Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 15676 tot 15680
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Niet tevreden over je loon? Dat heb je aan jezelf te danken!

Als je af en toe het gevoel krijgt dat je te weinig of maar net genoeg verdient dan heb je dat wellicht aan jezelf te danken. Volgens een rapport van de Federal Reserve bepalen de eerste tien jaar van je professionele loopbaan welk loonniveau je voor de rest van je carrière mag verwachten.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Column Kees de Kort | Kakofonie van meningen en standpuntjes

Hij heeft er een hard hoofd in. Een oplossing voor het probleem met de Griekse schulden is namelijk nog ver weg, gelooft BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Rusland wil dollargebruik zoveel mogelijk beperken

Rusland en Egypte zullen mogelijk de Amerikaanse dollar vervangen met hun nationale valuta’s bij handel tussen de 2 landen. Dat zei de Russische president Vladimir Poetin in een interview met Egyptische media.

Poetin zei tegenover het Egyptische dagelijkse nieuwsblad Al-Ahram dat de mogelijkheid om de dollar uit te sluiten bij transacties tussen Moskou en Caïro ‘actief besproken wordt’, zeker nu het toeristenseizoen in Egypte voor de deur staat.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Duitsland kan het Griekse afbetalingsplan maar beter ernstig nemen

Ze konden het zelfs niet eens worden over het feit dat ze het oneens waren. Dat verklaarde Yanis Varoufakis, de Griekse minister van financiën, na een recente ontmoeting met zijn Duitse collega Wolfgang Schäuble, die duidelijk geen oren had naar de Griekse voorstellen. Toch zouden de Duitsers volgens een column van de gerenommeerde Oxford-econoom Brett House in het magazine Quartz beter naar de Grieken luisteren. Het Griekse afbetalingsplan is volgens House immers nog niet zo gek.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Ouder dan 30? Dan is het eigenlijk al te laat

Money, money, money. We kunnen niet alleen niet zonder, we willen vaak ook nog eens zo veel mogelijk van het slijk der aarde. Toch? Uit een verslag van de Federal Reserve Bank van New York blijkt nu dat je gemiddelde vermogen bepaald wordt in je bloeiende jaren als twintiger. Rijker dan dát word je niet. Tenzij er een financieel gelukje op je weg komt natuurlijk.