EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15681 tot 15685
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Waar Yellen zich momenteel zorgen over maakt

In een speech op vrijdag, handhaafde Janet Yellen van de Federal Reserve haar ‘dovish’ beleid en stelde ze dat een verhoging van de rente nog altijd heel goed later dit jaar kan worden doorgevoerd. Yellen benadrukte verder dat de Fed zijn beslissingen erg zal laten afhangen van economische data. Ook gaf ze aan ‘voorzichtig optimistisch’ te zijn over de Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

China lanceert moedigste hervorming in jaren

China is de laatste decennia uitgegroeid van een miseravel communistisch land tot een wereldmacht in wording. Er is enorm veel vooruitgang geboekt op vlak van economische vrijheid. Maar dat maakt niet dat de Chinezen het nu kalmer aan gaan doen. De economische hervormingen worden aan een gestaag tempo verdergezet.

Op 1 mei wordt er een weer een grote verandering doorgevoerd, die enorme gevolgen kan hebben. Er komt een depositogarantie tot 500.000 yuan (75.000 euro) en interestvoeten op bankrekeningen worden vrij gelaten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Pro’s en contra’s van wettelijke kaders voor cryptocurrencies

Twee interessante berichten vandaag vanuit de crypto-wereld: Isle of Man breidt haar antiwitwaswetgeving uit naar crypto-currencies en Hong Kong verkiest om (voorlopig) geen wettelijk kader voor altcoins te creëren. Goed of slecht nieuws?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Cijfers Duitse en Italiaanse industrie zorgen voor optimisme

Uit cijfers van het Britse onderzoeksbureau Markit bleek dat de bedrijvigheid in de industrie van de eurozone in maart sterker is toegenomen dan in februari. Met name in Duitsland en Italië was de industriële groei sterker dan verwacht. In Frankrijk bleef sprake van krimp.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Onwaarschijnlijk dominant wat Facebook gaat doen

Facebook domineert momenteel de sociale media industrie. Maar veel analisten zien de industrie van berichten als het nieuwe sociale media platform. Persoonlijke conversaties zullen de nieuwe omgeving worden om media te delen, net als entertainment en zelf commerce. Facebook heeft hier nu al een luxueuze, dominante positie.

Facebook is de eigenaar van de 2 grootste berichtendiensten ter wereld: Nr. 1: WhatsApp (dat Facebook overnam voor $ 20 miljard) met 700 miljoen actieve maandelijkse gebruikers en Nr. 2: Facebook Messenger met 600 miljoen actieve maandelijkse gebruikers.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs