EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15706 tot 15710 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

HSBC schrapt wereldwijd 50.000 banen

De zakenbank HSBC schrapt bijna 50.000 banen en zal een gedeelte van haar activiteiten in Europa afstoten in een poging de bank te stroomlijnen en de winstgevendheid te verhogen. Dat meldt Reuters.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Wordt technologische revolutie de genadeslag voor het IJslands?

Dat kleine talen het in een geglobaliseerde wereld niet gemakkelijk hebben, weten we als Nederlandstaligen maar al te goed. Er zijn echter talen die nog vaal meer dan het Nederlands onder druk van het Engels staan. Het IJslands, dat enkel wordt gesproken door de 300.000 inwoners van de voormalige Deense kolonie, is daar een voorbeeld van.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Tsipras: "Akkoord is mogelijk als pensioenen buiten schot blijven"

Griekenland kan tot een akkoord met zijn internationale schuldeisers komen als ze hun eis voor besparingen op de pensioenen laten vallen. Dat heeft de Griekse premier Alexis Tsipras gezegd in de Italiaanse krant Corriere della Sera.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Europa tart weer eens het lot!

Europa weet maar van geen ophouden. Hoewel Griekenland naar eigen zeggen zijn crediteuren meer dan voor de helft is tegemoet gekomen, weten die schuldeisers van geen wijken. Griekenland zal en moet zijn handtekening zetten onder een economisch ‘herstelprogramma’ dat al in het recente verleden bewezen heeft een complete flop te zijn.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Politie valt hoofdkantoor Deutsche Bank binnen

In het hoofdkwartier van Deutsche Bank in Frankfurt heeft vanmorgen een razzia plaatsgevonden. Onderzoekers hebben het kantoor doorzocht, zo laten gerechtelijke bronnen en insiders uit het bankwezen weten aan de Duitse nieuwssite Focus.de.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs