Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 15706 tot 15710
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

België: Waar haalt regering extra miljard?

Volgende week wordt cruciaal voor de federale regering. Om de begroting te doen kloppen, moet ze nog meer dan een miljard extra besparen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

Banken lenen bijna 98 miljard bij ECB

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft 97,8 miljard euro aan goedkope leningen verstrekt aan banken, bedoeld om de kredietverlening en daarmee de economie te stimuleren. Dat maakte de centrale bank bekend.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

De tien beste landen om op pensioen te gaan

Een studie gebaseerd op statistieken van de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat gepensioneerden het best af zijn in Noord-Europa. De studie keek naar verschillende criteria zoals levensverwachting, belastingdruk, leefmilieu en pensioenfinanciering in honderdvijftig verschillende landen. Hieronder volgt de top tien van de beste landen om op pensioen te gaan.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

Bitcoin koers maakt flinke duikeling na nieuws over hack en diefstal

De dark-market "Evolution", een van de opvolgers van de opgerolde Silk Road leek ook het slachtoffer te zijn geworden van een hack. Later bleek echter dat 2 van de operators er waarschijnlijk simpelweg vandoor gegaan zijn met ongeveer 130000 bitcoins, ongeveer 34 miljoen dollar. De identiteit van de booswichten is blijkbaar bekend maar of de personen in kwestie gepakt gaan worden kan je je afvragen. Het verhaal kan je volgen op reddit.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 19 maart 2015

19 maart: dure dollar treft Amerikaanse economie en 7 andere dingen die je moet weten

De Amerikaanse centrale bank had woensdag toch een verrassing in petto: een waarschuwing dat de dure dollar de Amerikaanse economie pijn kan doen. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.