EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15706 tot 15710 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Olieprijs zal nog een tijdje aan de lage kant blijven

Tussen juli 2014 en januari 2015 daalde de olieprijs met ruim 55% van 110 dollar naar 47 dollar per vat. De halvering van vorig jaar werd getriggerd door een overaanbod op de oliemarkt.

Dit kwam voornamelijk door de opkomst van schaliegas-producenten, de toename van de olieproductie in de VS, de terugvallende vraag uit Azië en Europa en de onwil van de OPEC om de productie terug te schroeven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Dit land is ‘s werelds grootste importeur van bijna alle grondstoffen

China heeft in april voor het eerst de plaats van de Verenigde Staten ingenomen als ’s werelds grootste importeur van ruwe olie. De import naar China zal naar verwachting sterk blijven, ook ondanks een vertraging van de economie. Voor de wereldwijde grondstoffen- en oliemarkt heeft dit vergaande gevolgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Griekenland betaalt lening IMF uit noodfonds IMF

Griekenland heeft een bedrag van €650 miljoen uit een noodfonds van het IMF moeten halen om een lening van €750 miljoen aan het IMF te kunnen betalen. De resterende €100 miljard wist het land zelf met moeite bij elkaar te schrapen. Het feit dat Griekenland dit bedrag zal niet kan ophoesten toont aan hoe ernstig de situatie geworden is.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Kijktip: De toekomst van onze banken met Joris Luyendijk

Aanstaande woensdagavond organiseert De Correspondent samen met Joris Luyendijk een avond over de toekomst van onze banken. Alles wat Joris in zijn boek ‘Dit kan niet waar zijn‘ beschreef bleek tóch waar te zijn. De instellingen die ervoor moeten zorgen dat onze economie functioneert, hebben nog altijd de macht om de wereld de afgrond in te storten. De grote vraag is: wat nu?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Column Kees de Kort | Engeland is niet onmisbaar

Moet de Europese Unie heel erg bang zijn voor het scenario waarin Engeland de EU verlaat? Dat is de discussie die steeds vaker wordt gevoerd. Het antwoord van BNR's macro-econoom Kees de Kort op die vraag: "Ik vraag me af of dat nou zo heel erg is."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs