EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15711 tot 15715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Column Kees de Kort | En de mogelijke tegenvallers dan?

Volgens De Nederlandsche Bank (DNB) begint de zon weer te schijnen voor de Nederlandse economie. BNR's macro-econoom Kees de Kort is wat somberder gestemd. "Er wordt met geen woord gerept over mogelijke tegenvallers.”

Volgens De Nederlandsche Bank (DNB) begint de zon weer te schijnen voor de Nederlandse economie. BNR's macro-econoom Kees de Kort is wat somberder gestemd. "Er wordt met geen woord gerept over mogelijke tegenvallers.”

“We volgen op dagbasis wat er gebeurt in de Nederlandse economie. Al een half jaartje lang zijn er meer plusjes dan minnetjes. De conjunctuur verbetert: dat was al volkomen duidelijk", zegt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Griekse premier zet angst fragmentatie euro in als chantage tegen schuldeisers

De Griekse premier Alexis Tsipras blijft vasthouden aan een confronterende stijl om concessies af te dwingen van de schuldeisers van Griekenland. Door expliciet te wijzen op het besmettingsgevaar van een Grexit voor de eenheid van de eurozone, hoopt Tsipras de andere eurolanden en het IMF schrik aan te jagen.

Dat blijkt uit de jongste uitspraken die Tsipras dinsdag deed tegenover de Italiaanse krant Corriere della Sera.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

'Vertrek Griekenland is begin van het einde van eurozone'

Als Griekenland uit de eurozone zou vertrekken, kunnen Italië en Spanje volgen.

Als Griekenland uit de eurozone zou vertrekken, kunnen Italië en Spanje volgen.

Dat heeft de Griekse premier Alexis Tsipras gezegd tegen de Italiaanse krant Corriere della Sera.

''Het zou het begin van het einde van de eurozone zijn. Als Griekenland failliet gaat, zullen de markten onmiddellijk op zoek gaan naar de volgende. Als de onderhandelingen stuklopen, zijn de kosten voor Europese belastingbetalers enorm'', waarschuwt Tsipras in de krant.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Wie is die onbekende boer in lijst van rijkste Belgen?

Een volstrekt onbekende landbouwer uit Vlaams-Brabant behoort met een geschat vermogen van 25 miljoen euro tot de rijkste landgenoten. Dat blijkt uit onderzoek van financieel journalist Ludwig Verduyn, die een top 500 heeft opgesteld.

De boer komt daar evenwel niét in voor - hoewel hij genoeg bezit om in de rangschikking te staan. "Net omdat ik zo weinig over hem weet", luidt het. De lijst wordt aangevoerd door de familie achter bierreus AB InBev, met een fortuin van 49,3 miljard euro. Plekken twee en drie worden ingenomen door de Waalse zakenman Albert Frère (6,2 miljard) en de familie Emsens, bekend van onder meer Etex (3,614 miljard).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2015

Verwacht men dat er binnenkort iets gaat gebeuren in de bankwereld?

Overal om je heen zie je de elite zaken versnellen en dat zal niet voor niets zijn.

Overal om je heen zie je de elite zaken versnellen en dat zal niet voor niets zijn.

Waarom zegt de EU dat ieder land binnen de Unie dat niet binnen twee maanden de bail-in wetgeving voor banken op orde heeft juridische maatregelen kan verwachten?

De landen die op een dergelijke manier worden bedreigd zijn onder andere Italië en Frankrijk. Als je twee maanden vooruit spoelt vanaf dit moment dan zitten we in begin augustus. Het is duidelijk dat de Europese Unie alles tegen het eind van de zomer in kannen en kruiken wil hebben.

Is daar een speciale reden voor? Verwachten ze dat er iets heftigs zal gebeuren in september of daarna? Waarom al die haast?

[... ...]

Lees verder op JDreport.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs