EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15731 tot 15735
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Chinese investeringsbank ongekend populair

De nieuwe Chinese investeringsbank belooft een groot succes te worden, gezien het feit dat 52 landen zich al hebben aangemeld om ‘Prospective Founding Member’ te worden. De laatste dagen voor de sluitingsdatum van 31 maart stroomden de aanmeldingen binnen van verschillende West-Europese landen, inclusief de drie Scandinavische landen. Daarmee is de Asian Infrastructure Investment Bank op de kaart gezet als volwaardige tegenhanger van 'Westerse' instituten als de Wereldbank, het IMF en de Asian Development Bank.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Column Kees de Kort | Een prachtig, nietszeggend cijfer

Het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten lijkt weer helemaal terug. Het is een prachtig cijfer, zegt ook macro-econoom Kees de Kort. "Maar het zegt helemaal niets."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

5 Manieren waarop Grexit kan plaatsvinden

Hoewel de kansen op een vertrek van Griekenland uit de eurozone, Grexit, momenteel groter zijn dan 2 jaar geleden, is het nog steeds onwaarschijnlijk dat Griekenland de eurozone ook daadwerkelijk zal verlaten. Dat zegt althans Janet Henry, chief European economist bij HSBC tegenover Bloomberg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Europese beurzen zetten 2015 in met fameuze groeispurt

In het eerste kwartaal van 2015 maakte de Bel20 maar liefst een groeispurt van 13,4 procent door. Daarmee behaalt het zijn beste resultaat in 17 jaar tijd. Dat meldt De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Wat hebben de nucleaire deal en de olieprijzen met elkaar te maken?

Er is nog altijd geen akkoord bereikt tussen de zes wereldmachten en Iran en dat terwijl de deadline ondertussen verstreken is. De partijen zijn bezig met het voeren van onderhandelingen in het Zwitserse Lausanne.

Er waren vandaag eerder al berichten de wereld ingestuurd door de Russische minister Sergej Lavrov, waarin hij beweert dat de partijen heel dicht bij een akkoord zijn. Ook De Iraanse minister Mohammad Javad Zarif van Buitenlandse Zaken gaf aan dat een akkoord bijna bereikt is. Volgens de twee heren zit iedereen op dezelfde pagina inzake de belangrijkste thema’s en dat het nog maar slechts een kwestie van uren is vooraleer de deal rond is. Maar niets is minder waar, volgens Amerikaanse onderhandelaars verlopen de gesprekken moeizaam. Er moet alleszins eerst overgekomen worden dat de atoomwaakhond IAEA controles mag gaan uitvoeren op de nucleaire sites in Iran.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs