EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1576 tot 1580
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Nieuwe sancties Noord-Korea wel degelijk nageleefd door China

De Chinese handel met Noord-Korea lijkt voor het eerst in jaren wel degelijk sterk gereduceerd te zijn sinds het aankondigen van de meeste recente sancties. Voor de Noord-Koreaanse overheid betekent dit alvast een sterke terugvallen aan broodnodige buitenlandse deviezen waardoor het mogelijks in de problemen kan komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Goudprijs hoger na raketlancering Noord-Korea

De goudprijs bereikte afgelopen nacht het hoogste niveau in twee maanden, nadat bekend werd dat Noord-Korea een raket over Japan had geschoten. De raketlancering komt als een verrassing, omdat er de afgelopen dagen relatief weinig nieuws kwam uit deze regio. Door de raketlancering steeg de prijs van het edelmetaal met ongeveer een procent naar €1.104 per troy ounce, een niveau dat we eind juni voor het laatst gezien hebben. In dollars steeg de goudprijs naar $1.322 per troy ounce, het hoogste niveau sinds september vorig jaar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

De migrantencrisis… na 3 jaar wordt de EU wakker

De Europese Unie lijkt eindelijk aan een realistisch antwoord op de mediterrane migrantencrisis te werken. Dat schrijft de Britse krant The Times.

Daarmee reageert de krant op de aankondiging van Dimitris Avramopoulos, Europees commissaris voor migratie, dat gedacht wordt aan sancties tegen landen die onvoldoende medewerking zouden verlenen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Column: Kop in het zand steken

Zoals u inmiddels waarschijnlijk weet probeer ik in mijn wekelijkse column nieuwsfeiten aan te halen die in de grote media onderbelicht zijn gebleven. Het is erg belangrijk dat eenieder goed en volledig geïnformeerd is over de actuele (financiële) gebeurtenissen in de wereld. Onbegrijpelijk vind ik soms dat onze media zo eenzijdig berichten, ze lijken elkaar ook vaak kritiekloos na te praten en dezelfde conclusies te trekken.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Column: Zijn de dagen van de petrodollar geteld?

De macht die de Verenigde Staten vandaag de dag geniet hangt voor een belangrijk deel samen met het gegeven dat de meeste olie en andere grondstoffen wereldwijd in dollars worden afgerekend. Daarmee is de dollar letterlijk een wereldmunt, die gebruikt wordt op het moment dat twee landen met verschillende valuta handel willen drijven.

Lees verder op Goudstandaard

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs