EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1576 tot 1580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 5 - 2018

Zoals vorige week al verwacht moest de echte aanval van de beren op het 200 d. MA nog komen en die kwam dan ook de afgelopen week.

Zoals vorige week al verwacht moest de echte aanval van de beren op het 200 d. MA nog komen en die kwam dan ook de afgelopen week.

Op maandag was er nog weinig actie te bespeuren, de beren probeerden wel wat druk uit te oefenen maar dat mocht geen naam hebben. De omzet was zeer laag zodat de stieren het MA makkelijk konden verdedigen ook al resulteerde aan het eind van de dag een rode candle.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Tijd voor Crypto? - Na ING en ABN AMRO, nu ook Rabobank getroffen door cyberaanvallen

Rabobank wordt momenteel getroffen door een DDoS-aanval. Klanten van de bank kunnen daardoor niet op de website of de app van de bank terecht. Ook betalingen via iDeal werken niet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

ā€œEr zijn wel degelijk twee Trumpsā€

Er bestaan van de Amerikaanse president Donald Trump wel degelijk twee verschillende versies. Dat hebben verscheidene topfiguren uit de zakelijke wereld op het Wereld Economisch Forum in het Zwitserse Davos gezegd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Prijs van zink op hoogste niveau in ruim tien jaar

De prijs van zink stond maandag op de hoogste stand in meer dan tien jaar, na berichten dat de voorraden van het metaal stevig waren geslonken.

Daarnaast bereikte de nikkelprijs zijn hoogste piek in drie jaar tijd. Dit was weer het gevolg van gunstige economische vooruitzichten en de impact van de zwakkere dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Dit is hoe de wereld denkt dat geld wordt gecreƫerd

Bij veel mensen, helemaal bij diegenen die zich verder niet zo verdiepen in de economie, heerst nog altijd het idee dat commerciƫle banken spaargeld van spaarders gebruiken om dit uit te lenen aan andere klanten en geld verdienen door de rentemarge.

Deze algemene aanname klopt van geen kant. In feite creƫren banken het geld dat ze uitlenen nog altijd uit het niets. Iets wat mogelijk is door ons systeem van factioneel bankieren. 97% van al het geld in de economie wordt gecreƫerd door banken en slechts 3% door overheden. Via SustainableFinanceLab hieronder een infographic over hoe de wereld denkt dat geld wordt gecreƫerd. Luister ook naar Willem Middelkoop over geldcreatie.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs