Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 1576 tot 1580
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Deze digitale munt slaagt waar Bitcoin faalde … en stijgt 20%

In de wereld van digitale munten kan je snel veel geld verdienen. Van de ene op de andere dag kan een digitale munt in de schijnwerpers komen. Waar Bitcoin en Ethereum eerder faalde is Litecoin er wel in geslaagd om een belangrijke software update door te voeren. Hierop steeg de koers van Litecoin prompt 20%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Goud en zilver bereiken punt van correctie of explosie

De goudprijs en de zilverprijs hebben er een bijzonder sterke week opzitten tot nu toe. Geholpen door verschillende geopolitieke brandhaarden dienen beide edelmetalen opnieuw als een vluchthaven. Daarbij komt dat Donald Trump nog wat extra olie op het vuur gooide door de dollar onderuit te praten. Dit zorgde ervoor dat goud en zilver een kritiek punt hebben bereikt.

Het lijkt erop of eronder te worden voor beide edelmetalen. Zowel goud als zilver bereiken forse langetermijnweerstanden. Indien deze doorbroken worden, ligt de weg open naar fors hogere koersen. Indien deze weerstanden standhouden, kan er op korte termijn wat stoom worden afgeblazen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

In China wordt enkel nog over de stad Xiongan gepraat. Hier leest u waarom

China wil in de omgeving van de hoofdstad Peking een compleet nieuwe stad bouwen. Dat heeft de Chinese regering bekend gemaakt.

De creatie van de Xiongan New Area – een honderdtal kilometer ten zuidwesten van Peking, zou onder meer moeten helpen om de bevolkingsdruk op de hoofdstad te verlichten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

De Mexicaanse peso herleeft!

Vorig jaar kreeg de Mexicaanse peso flinke klappen te verduren. Met name toen de overwinning van Trump een feit was, moest de Mexicaanse valutamunt het flink vergelden. Sinds het begin van dit jaar is er echter sprake van een trenddraai.

De Mexicaanse peso is op dit moment de best presterende valutamunt tegenover de dollar. Zo is de peso de afgelopen 3 maanden met 11% in waarde gestegen. En deze stijging heeft er voor weten te zorgen dat steeds meer beleggers durven terug te keren naar de hard afgestrafte munt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Rusland verstevigt in alle stilte zijn greep op het Midden-Oosten

De Amerikaanse bombardementen op Syrische regeringsdoelwitten werden in het Westen (en in Riyad) op applaus onthaald. Sommige journalisten hopen hardop op een Amerikaans grondoffensief dat het Baath-regime van de kaart veegt en de etnische en islamitische hardliners vrij spel geeft.