EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15751 tot 15755
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2015

Aanhoudende ongelijkheid is het cruciale probleem van de eurozone

Soms zijn nieuwsmedia, politici en het grote publiek zo gefocust op de details van een verhaal dat ze het grotere beeld dreigen te vergeten. Dat is volgens Wolfgang Münchau, columnist van de Financial Times, ook het geval met het Griekenland-drama dat zich op dit ogenblik in de eurozone ontvouwt. Het fundamentele probleem in de eurozone is volgens het opiniestuk van Münchau immers de aanhoudende ongelijkheid tussen de lidstaten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2015

Franse intellectuelen in de bres voor Griekenland: reddingsoperatie van 3 ton

Intellectuelen in Frankrijk hebben het fenomeen crowdfunding ontdekt en willen daarmee Griekenland redden. Al zijn de middelen bescheiden.

Nee, niet de hele Griekse staatsschuld van 320 miljard euro is haalbaar. Maar een groep Franse intellectuelen wil wel aan de slag om Griekenland te redden, zo meldt weekblad L’Obs op zijn website. Met een moderne aanpak.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2015

Hoe Rusland Hongaarse steun opkocht voor 10 miljard euro

Rusland gaat Hongarije 10 miljard euro lenen om haar enige kerncentrale Paks te kunnen uitbreiden. De centrale levert 40% van de energie van het land. Officieel is het een hulplening maar onofficieel wil Rusland invloed binnen de EU opkopen, aldus the Moscow Times. Volgens Zoltan Illes, de voormalige staatssecretaris voor Milieu, probeert premier Viktor Orban geld in de economie te pompen in voorbereiding op de verkiezingen van 2018. De deal heeft niets met energie te maken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2015

31 maart: Chinese bankbaas ziet loon 90 procent kelderen en 8 andere dingen die je moet weten

De baas van de op Ă©Ă©n na grootste bank van China noemt het uitermate correct dat zijn salaris met 90 procent wordt verlaagd. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2015

Europa en zijn jeugd: '2 miljard euro voor het Erasmusprogramma; 200 miljard voor de rente op Europese schulden'

'De nederlaag van de Franse socialisten bij de regionale verkiezingen is symptomatisch voor een Europa waarin de traditionele partijen geen rekening houden met de bekommernissen van de burger,' schrijft de Franse econoom Thomas Piketty in de Italianse krant La Repubblica:

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs