EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15756 tot 15760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 mei 2015

Nieuwe huizenbubbel VS in de maak?

Het lijkt wel alsof Amerikanen niets geleerd hebben van de huizenmarktbubbel van tien jaar geleden, want er wordt weer volop gespeculeerd op stijgende huizenprijzen. Beleggers kopen huizen en appartementen, renoveren deze en proberen het vastgoed tegen een hogere prijs weer in de markt te zetten. Het is een lucratieve handel, want bij een succesvolle ‘trade’ levert tienduizenden dollars op.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 11 mei 2015

Market Update (10 mei 2015)

Griekenland kan plotseling failliet gaan, roep om geldschepping in handen te brengen van overheid neemt toe en Amerikanen lenen vaker geld om te speculeren op stijgende huizenprijzen. Verder in het nieuws: Larry Summers maakt zich zorgen over herstel Amerikaanse economie, Verenigd Koninkrijk moet aandelen genationaliseerde bank mogelijk met verlies verkopen en China en Rusland bespreken plannen voor Euraziatische handelsroute.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 11 mei 2015

Arnoud Boot over de toekomst van de Nederlandse huizenmarkt

Professor Boot legt een groep rijke oude mannen even uit dat de verzorgingsstaat gaat worden afgebroken en dat het ‘leen je rijk feest’ op de woningmarkt voorbij is. Straks moeten jongeren eerst gaan huren en met pensioen gaan is er voor de jeugd ook niet meer bij.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: maandag 11 mei 2015

‘Miljardenboetes voor banken om valutafraude’

Een groep internationale banken zal deze week miljardenboetes krijgen voor de manipulatie van wisselkoersen. Dat meldden persbureau Bloomberg en de Britse krant The Sunday Times.

Een groep internationale banken zal deze week miljardenboetes krijgen voor de manipulatie van wisselkoersen. Dat meldden persbureau Bloomberg en de Britse krant The Sunday Times.

Bronnen rond de zaak meldden aan Bloomberg dat woensdag de schikking moet worden bereikt. Het gaat volgens de ingewijden om de Britse banken Barclays en RBS, het Amerikaanse Citigroup en JPMorgan Chase, en het Zwitserse UBS. The Sunday Times schrijft dat Barclays en RBS een totale boete krijgen van circa 3 miljard pond. De Amerikaanse banken zouden ieder ongeveer 1 miljard dollar moeten betalen. De banken zouden verder ook schuld bekennen aan de fraude.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 11 mei 2015

"Kans op Brexit tachtig procent"

De kans dat Groot-Brittannië uit de Europese Unie stapt, is tachtig procent. Wat de Britten willen en de Britse premier David Cameron nodig heeft, is veel ingrijpender dan wat het vasteland wil, zei de Nederlandse politicus Michiel van Hulten in het televisieprogramma Buitenhof. Van Hulten is voormalig Europarlementariër en oud-partijvoorzitter van de sociaaldemocratische PvdA .

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs