EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15761 tot 15765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

€700 miljoen in één dag van Griekse banken gehaald

De toestand in Griekenland verslechterd met de dag. En eigenlijk is Griekenland al default. Deze week heeft Griekenland nagelaten van een betaling van €345 miljoen aan het IMF over te maken. De betaling zou slechts eind deze maand overgemaakt worden, samen met andere verplichtingen voor een totaal van €1,5 miljard.

Als Griekenland nu nog geen €345 miljoen bij elkaar kan krijgen, wat is de kans dan dat ze tegen eind deze maand €1,5 miljard vinden? Klein, en dat weten de Griekse spaarders ook.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Tsipras klopt aan bij Poetin

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft vandaag de Russische president Vladimir Poetin gebeld. De twee spraken onder meer over de eventuele aanleg van pijpleidingen voor Russisch gas door Grieks grondgebied. Ook is afgesproken dat Tsipras Poetin ontmoet op een conferentie die wordt gehouden van 18 tot 20 juni in Sint-Petersburg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Afgrond wenkt voor Tsipras: "We kunnen niet instemmen met onredelijke voorstellen"

In een toespraak voor het Griekse parlement heeft premier Alexis Tsipras de internationale kredietverleners opgeroepen hun "onrealistische" hervormingsvoorstellen in te trekken. De leider van het linkse Syriza gelooft niettemin dat een akkoord over de financiële redding van zijn land "dichterbij dan ooit" is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

Tsipras: ‘onrealistische en absurde’ eisen moeten van tafel

De Griekse premier Alexis Tsipras vindt dat de internationale schuldeisers hun voorstellen voor een deal over de Griekse schuldenproblematiek van tafel moeten halen omdat die ,,onrealistisch en absurd” zijn. Dat heeft Tsipras vrijdag gezegd in het Griekse parlement.

Volgens Tsipras kan de regering niet instemmen met de voorstellen, die ,,verwoestende maatregelen” behelzen voor Griekse families en pensioengerechtigden. Tsipras had eerder deze week overleg met EU-voorzitter Jean-Claude Juncker. De voorstellen van Juncker hebben hem negatief verrast, aldus Tsipras. Het gaat onder meer om een verhoging van de btw op elektriciteit en het schrappen van pensioenvoordelen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015

‘Meer Grieken vóór deal met schuldeisers dan tegen’

Bijna de helft van de Grieken is er voorstander van dat premier Alexis Tsipras een deal sluit met de internationale schuldeisers om de schuldenproblematiek op te lossen. Dat blijkt uit een peiling die vrijdag is gepubliceerd.

Meer dan een derde van de Grieken is juist tegenstander van een deal, waarbij het land extra hervormingen moet doorvoeren om in aanmerking te komen voor meer noodsteun, aldus de peiling door de krant Parapolitika. Bijna 60 procent van de Grieken steunt de regering in haar harde opstelling in de onderhandelingen met de EU en het IMF. Ruim een derde is geen voorstander van die harde lijn.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs