Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 15776 tot 15780
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

Verkoop Beleggingszilver stijgt waar goud daalt

Verkoop Zilveren American Eagle op koers 03 maart 2015 in Zilver

Verkoop American Eagle ligt op koers ten opzichte van 2014. Van de meest verkochte zilveren munt ter wereld werden in 2014 ruim 44 miljoen stuks verkocht. Het was een nieuw record in de verkoop voor de US Mint. De US Mint verkocht in 2014 ruim 3,1% meer zilveren American Eagles dan in 2013.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

De middenklasse wacht een pijnlijke toekomst

Iedereen kent de headlines wel over de rijken, de superrijken, de middenklassers en de armen. Enkele recente headlines die we konden zien passeren: “Allerrijksten danken rijkdom aan Wall Street”, “Allerrijksten van de wereld zijn nog rijker geworden”, “Werkende middenklasse kwijnt weg”, “De pijnlijke dood van de middenklasse” en ga zo maar door.

De trend waarin de middenklasse wegkwijnt, wordt steeds duidelijker en daar zal ook zeker geen verandering meer in komen. Waar het 50 jaar geleden nog een voorrechtspositie betrof, leven de meeste middenklassers (76 procent) tegenwoordig van salarisstrook tot salarisstrook. Het is geen pretje meer om als middenklasser door het leven te moeten en het zal voor deze groep ook steeds moeilijker worden om het hoofd boven water te houden in financieel opzicht.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

On rit mais c'est à pleurer... de Franse 'besparingswoede' in één grafiek

‘We zullen 50 miljard euro op onze begroting besparen tegen 2017. Maar meer dan dat zal Frankrijk niet doen. Het zou het economisch herstel hinderen.‘ 

Dat heeft de Franse minister van Economie Emmanuel Macron maandag gezegd. De Europese Commissie had Frankrijk vorige week nochtans twee extra jaar respijt gegeven om de Europese begrotingsnorm van 3% te halen, maar wil wel dat het land het overheidstekort tegen 2017 tot 2,8% beperkt. Geen sprake van, zei Macron, die vreest dat overderven besparingen het economisch herstel fnuiken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

Dit zijn de 10 rijkste mensen ter wereld

Het Amerikaanse magazine Forbes heeft gisteren de jaarlijkse lijst van miljardairs bekendgemaakt. Microsoft-topman Bill Gates is voor de zestiende keer de rijkste man ter wereld, met een vermogen van zo'n 79,2 miljard dollar. Wie de negen andere rijksten ter wereld zijn, ontdekt u hieronder.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 3 maart 2015

‘Situatie Griekenland nog steeds kwetsbaar’

De situatie rond Griekenland is ,,nog steeds heel kwetsbaar”. De Griekse regering moet daarom snel doorgaan met hervormingen.