EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15796 tot 15800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 17 mei 2015

Grieken denken komende week deal te sluiten

De Griekse regering denkt voor aanstaande vrijdag een akkoord te kunnen sluiten met haar schuldeisers en zo een bankroet van het land te voorkomen. De verkiezingsbelofte om een einde te maken aan de draconische bezuinigingen van de afgelopen jaren staat evenwel nog altijd, aldus een zegsman van de partij van premier Alexis Tsipras zondag op de Griekse televisie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 17 mei 2015

Russische economie krimpt, maar de schade blijft ver van wat het Westen gewild had

De Russische economie is het voorbije kwartaal voor het eerst gekrompen na jaren van aanhoudende groei. De economische sancties die het Westen uitvaardigde naar aanleiding van de Russische rol in het Oekraïense conflict en de daling van de petroleumprijzen beginnen hun tol te eisen. Ook de val van de roebel en de daarmeer gepaard gaande inflatie deden de Russen pijn.

Maar de krimp is minder groot dan verwacht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 17 mei 2015

IMF: Griekse default op 5 juni als er geen deal komt

De Griekse onderhandelingen schieten voor geen meter op en langs allerlei kanten krijgen we nu het signaal dat we best ernstig rekening houden met een Griekse default.

De Griekse onderhandelingen schieten voor geen meter op en langs allerlei kanten krijgen we nu het signaal dat we best ernstig rekening houden met een Griekse default.

Het lijkt er in ieder geval al op dat Griekenland niet langer op het IMF hoeft te rekenen. Deze instelling zal geen deel uitmaken van een nieuw reddingsplan. Mocht dat er al komen.

De situatie kwam enkele dagen geleden al tot een hilarisch hoogtepunt waarbij Griekenland het IMF terugbetaalde met de centen van het IMF.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 16 mei 2015

"Griekenland moet met geloofwaardige lijst hervormingen komen"

De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Valdis Dombrovskis, meent dat Griekenland "een volledige en geloofwaardige lijst met hervormingen" moet samenstellen. Valdis zei dat vandaag aan de Duitse krant Bild.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 mei 2015

India en China tekenen voor 22 miljard dollar aan handelsakkoorden

India en China hebben vandaag in Shanghai 21 handels- en samenwerkingsakkoorden getekend, goed voor een totale waarde van 22 miljard dollar. De akkoorden werden getekend in aanwezigheid van de Indiase premier Narendra Modi, die op zijn eerste officiële bezoek in China is.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs