EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1581 tot 1585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Zweden zijn pionier in blockchaintechnologie voor vastgoedtransacties

De blockchain-technologie, die ook de creatie van cryptomunten zoals de bitcoin mogelijk maakt, kan ook in andere sectoren tot fundamentele veranderingen leiden. Onder meer bij immobiliën kan de blockchain volgens experts gigantische verschuivingen teweegbrengen. Onder meer in Zweden worden door de Lantmäteriet, de nationale dienst voor het kadaster, tests met blockchain-transacties uitgevoerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Bitcoin wordt steeds minder gegoogeld

Het blijft rommelen op de cryptomarkt. Sinds de crash begin dit jaar, hebben de meeste munten hun momentum verloren. Ze lijken ze veel problemen te hebben om terug te herstellen. Zou het kunnen zijn dat de ‘hype’ is gaan liggen? Volgens de grafiek van Google Trends lijkt dat voor de bitcoin alleszins het geval te zijn. De interesse is harder gezakt dan de koers van de munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Westerse machten brengen oorlogspropaganda over Syrië

Een groep Syrische trappinisten halen in een nieuwe open brief hard uit naar de berichtgeving over de oorlog in Syrië. Westerse regeringen, NGO’s en verschillende internationale media-organisaties zouden zich op structurele basis schuldig hebben gemaakt aan het verdraaien van de waarheid en het verspreiden van desinformatie over de situatie in het land.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Gaat ICO The Abyss een succes worden

The Abyss is een nieuwe ICO, die gaat werken met een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

The Abyss is een nieuwe ICO, die gaat werken met een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

1 ABYSS komt voor $0.24 op de markt in fase één. The Abyss accepteert Ether en BNB (dat is de Binance coin). De softcap is gezet op 6 miljdoen dollar.  Als deze limiet niet wordt bereikt, worden alle gelden teruggestort. De hard cap is gesteld op $60 miljoen.

Lees verder op Goudportal.nl
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Belgische spaarder verliest tientallen miljoenen

Het lijkt bizar en toch: wie momenteel spaart, wordt armer. Dat was vorig jaar al zo, en ook 2018 zal daarin geen verandering brengen. Hoe dat komt? De opbrengst van een spaarrekening ligt onder de inflatie, wat het geld op onze spaarboekjes minder waard maakt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs