Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 1581 tot 1585
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Trump gooit (eindelijk) zijn US dollar-kaarten op tafel!

De kogel is door de kerk. Donald Trump heeft eindelijk kleur bekend, inzake zijn houding ten opzichte van de US dollar. In een interview met de WSJ geeft hij ondubbelzinnig toe dat een sterke dollar vooral stoer staat, maar in de praktijk een groot probleem is.

Hier zijn de letterlijke woorden van DJT:

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Midden-Oosten en de goudprijs?

Met de recente geopolitieke ontwikkelingen in onder andere Zweden en de houding van de VS tegenover Syrië, ontstaat er opnieuw volatiliteit in de goudmarkt. Maar tot welke omvang heeft dit invloed op uw goudportefeuille?

Tijdens de jaarlijkse terugkerende Dubai Precious Metals Conference dat afgelopen weekend plaatsvond, krijg je een goed beeld hoe de goudhandelaren over de hele wereld gestemd zijn, aankijken tegen de toekomstige macro-economische ontwikkelingen en hoe zij verwachten dat de edelmetaalprijzen hierop zullen reageren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Belgen durven beleggen en dat loont: 14 miljard rijker in 3 maanden

Belgische gezinnen beginnen stilaan tóch te beleggen in fondsenen aandelen. En dat loont: het netto financieel vermogen van de Belgen groeide in amper drie maanden tijd met 14 miljard euro aan, tot een recordbedrag van 1.058 miljard.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Dit moet u weten over chemische wapens

Er is nog steeds geen overeenstemming over de mogelijke inzet van chemische wapens begin april op het dorp Khan Sheikhun in de Syrische provincie Idlib, waarbij negenentachtig mensen om het leven kwamen.

Syrië ontkent over chemische wapens te beschikken en krijgt daarbij steun van Rusland. De Verenigde Staten beweren daarentegen bewijzen te hebben dat de Syrische regering de chemische aanval heeft opgezet, terwijl Rusland vooraf van de actie op de hoogte zou zijn geweest.

Volgens Groot-Brittannië zijn er alvast duidelijke aanwijzingen dat de inwoners van Khan Sheikhun aan het zenuwgas sarin werden blootgesteld.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Wanneer Frankrijk de euro verlaat… 2 van de 4 topkandidaten zijn voor

Twee van de vier topkandidaten voor het Franse presidentschap flirten met het idee om de euro te verlaten en de Franse franc opnieuw in te voeren. Voor FN-coryfee Marine Le Pen gaat het om een programmapunt, de voormalige communist Jean-Luc Mélenchon wil een mechansime in het leven roepen dat de euro naast de franc laat bestaan.