Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 15806 tot 15810
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 februari 2015

Fondsbeheerders gaan door Griekse onzekerheid voor goud

Het sentiment ten opzichte van goud wordt positiever nu gesprekken tussen Griekenland en de rest van de eurozone nog niet tot een overeenkomst tussen de 2 hebben geleid. Dit alles maakt de kans op, en dus de angst voor, het vertrek van Griekenland uit de eurozone groter.

Het is niet voor niets dat asset managers over de hele wereld de afgelopen maand positiever zijn geworden op het gele metaal. Zo blijkt uit een peiling van Bank of America Merrill Lynch dat 40 procent van de fondsmanagers die de bank sprak, verwacht dat de goudprijs in de komende 12 maanden zal stijgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 februari 2015

Grieken steken de draak met Jeroen 'Dijsselbloemios'

De Grieken hebben het gehad met de voorzitter van de eurogroep, de Nederlandse financiënminister Jeroen Dijsselbloem. De 'vazal van Brussel' wordt in spotprenten en commentaren weggezet als een kwaadaardige sukkel. Alleen de Duitsers krijgen er nog harder van langs.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 19 februari 2015

Eurolanden vrijdag bijeen voor spoedoverleg over Griekenland

De ministers van Financiën van de negentien eurolanden komen vrijdagmiddag opnieuw bijeen voor spoedoverleg over de Griekse schuldenkwestie.

Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem heeft dat bekendgemaakt op Twitter.

Griekenland heeft formeel om een verlenging van de kredietregeling met de eurozone gevraagd. Dat liet een vertegenwoordiger van de nieuwe Griekse regering donderdag weten.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 19 februari 2015

Huur eens een éénslaapkamerappartement voor... 300.000 dollar

n New York staat een appartement te huur voor 300.000 dollar, omgerekend zo’n 263.000 euro.. per maand. Het zou het duurste appartement in Manhattan zijn en ligt in het vijfsterren ‘The Surrey’-hotelgebouw aan de 20 E. 76th Street

Het penthouse is niet eens overdreven groot. Het meet 110 m2 en beschikt over één slaapkamer en anderhalve badkamer. Wel zijn er kunstwerken tentoongesteld van Ann Hamilton, Jonathan Borofsky, Nathalia Edenmont en Mel Bochner.

Wie het appartement huurt kan uiteraard gebruik maken van alle diensten van ‘The Surrey’.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 19 februari 2015

Productie industrie Oekraïne klapt in

De industrie van Oekraïne wordt hard geraakt door het geweld in het oosten van het land, brandstoftekorten en de verstoorde infrastructuur.

De industriële productie zakte in januari met bijna een vijfde in vergelijking met de voorgaande maand. Dat meldt het Oekraïense statistiekbureau woensdag.

Economen hadden verwacht dat de krimp circa 15 procent zou bedragen. De meeste zware industrie zoals steenkool en staal ligt in het oosten van het land en door het geweld wordt de productie zeer ernstig verstoord. Ook heeft Oekraïne te maken met een sterke daling van de eigen munt.