EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15816 tot 15820 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Ontmoet de 10 rijkste mensen ter wereld jonger dan 40

De rijkste 30-jarige man ter wereld heeft een netto vermogen dat 5 keer hoger ligt dan de nummer 2 op de lijst van de 10 rijkste mensen jonger dan 40 jaar. Het zal u niet verbazen als we zeggen dat mark Zuckerberg van Facebook op deze eerste plaats prijkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Strategie Mario Draghi werpt eerste vruchten af

Na een lang economisch gevecht lijkt de strategie van Mario Draghi eindelijk zijn eerste vruchten te gaan afwerpen. Een strategie dat investeerders uit de obligatiemarkt moet drijven, zoekende naar nieuwe investeringsmogelijkheden in andere ‘risicovollere’ segmenten van de markt.

Geld moet niet voor lange tijd vastgezet worden in obligaties. Het moet door de markt rollen. De omloopsnelheid ervan moet omhoog waarbij schaarste eraan geen optie mag zijn. Deze methode zal ervoor moeten zorgen dat een deflationair drama uitblijft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Denken aan de doden die nog zullen vallen, dodenherdenking nieuwe stijl

Ik vind het goed om stil te staan bij al de slachtoffers en al het leed dat oorlogen veroorzaken. Maar ik wil uit dat herdenken iets leren voor de toekomst.

Ik vind het goed om stil te staan bij al de slachtoffers en al het leed dat oorlogen veroorzaken. Maar ik wil uit dat herdenken iets leren voor de toekomst.

Daarom nam ik vanavond tijdens de twee minuten stilte tijd om te denken aan de slachtoffers die de toekomstige oorlogen zullen maken.

Er gaan in Nederland en in Europa stemmen op om meer wapens te kopen en de legers uit te breiden. Dat vind ik een slechte zaak. Hoe meer wapens en soldaten er zijn, hoe groter de kans dat er oorlog gevoerd zal worden. En dat moeten we zien te voorkomen.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Video: Warren Buffett over de Amerikaanse economie

Superbelegger Warren Buffett heeft zich uitgelaten over het beleid van de Federal Reserve en de veelbesproken verwachte renteverhoging. Volgens Warren Buffett zal de Federal Reserve weinig haast hebben met het verhogen van de rente. Dat de Amerikaanse centrale bank weinig haast zal hebben met het verhogen van de rente ligt volgens Buffett onder andere aan de wat zwakkere economie aan het begin van het jaar, maar met name aan wat er gaande is in de Europese obligatiemarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Eigen Griekse munt zou 50% devalueren na Grexit

Wat gebeurt er als Griekenland de eurozone verlaat? De vooruitzichten van een Grexit lijken nu meer realistisch dan ooit tevoren sinds de eurocrisis. De analisten van Bank of America Merrill Lynch hadden een rondetafelgesprek over de potentiële impact van Grexit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs