EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15821 tot 15825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

S&P 500 stevent af op nieuw record

De Amerikaanse beurzen stonden donderdag stevig in de plus, waarbij de S&P 500 op weg was naar de hoogste slotstand ooit. De koerswinsten waren vooral te danken aan de technologiesector, waarin Apple, Facebook en Microsoft meer dan 2 procent stegen. De dollar daalde juist het sterkst in waarde sinds eind januari.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

World Gold Council: Beleggers kopen weer meer goud

Beleggers kochten in het eerste kwartaal van dit jaar meer goud dan in dezelfde periode van vorig jaar, zo schrijft de World Gold Council in haar nieuwe kwartaalrapport over de goudmarkt. In de eerste drie maanden van dit jaar werden er weliswaar minder gouden munten en goudbaren verhandeld, maar die daling werd meer dan goed gemaakt door een heropleving van de goud-ETF’s.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Draghi: succes beleid blijkt pas over jaren

Het zal nog een flinke tijd duren voordat beoordeeld kan worden of de uitzonderlijke steunmaatregelen van de Europese Centrale Bank succesvol zijn geweest. Dat zei ECB-president Mario Draghi donderdag in Washington.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

BNP Paribas = Stasi

De jacht op burgers die belastingen ontwijken, laat staan ontduiken, heeft wereldwijd een hoge vlucht genomen. Niet alleen de fiscus jaagt achter u aan, ook de banken worden nu in de keten ingeschakeld om ‘risicoklanten’ op te sporen.

BNP Paribas Fortis moet tegen het voorjaar van 2017 de transacties van meer dan 250.00 klanten controleren. Zowel de transacties van particuliere klanten als bedrijven moeten grondig tegen het licht worden gehouden, zo melden de kranten van de Persgroep, HLN en

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Griekenland: Let iemand nog op de ondernemers?

Hoera, de Grieken hebben weer eens een schijfje van hun schulden/lening terugbetaald. De jongste tijd betaalt Griekenland de leningen van het IMF terug door opnieuw geld te lenen bij het IMF. Zit allemaal dus lekker in elkaar.

Doordat iedereen focust op het al of niet terugbetalen van leningen, vergeten we dat er naast de budgettaire problemen ook nog interne financiële problemen zijn. Zo blijft het geld wegstromen uit Griekenland, en dit tegen een hoog tempo.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs