EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15826 tot 15830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

Tsipras: "Alleen het Griekse voorstel is realistisch en constructief"

Volgens de Griekse eerste minister Alexis Tsipras is het voorstel van de Griekse regering om tot een akkoord met haar internationale geldschieters te komen "het enige realistische en constructieve voorstel op de tafel". Dat zegt hij na het gesprek met Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker van gisteravond.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

De Rusland-China tandem wordt steeds sterker

Rusland overweegt om de komende jaren zijn schulden te financieren in Chinese Yuan. Op deze manier wil Rusland zijn investeerders meer toegang geven tot de Chinese markt. Daarnaast onderzoekt Rusland ook hoe het nauwer kan samenwerken met China.

“In general, study of the Chinese market’s opportunities is currently underway,” zegt Deputy Finance Minister Sergei Storchak. Een van de mogelijkheden is het betreden van de Chinese obligatiemarkt. Daarbij wil het ook onderzoeken op welke manier Rusland kan samenwerken met banken en tussenpersonen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

Recordaantal buitenlandse investeringen leveren amper 3.500 jobs op

België lokte vorig jaar 198 buitenlandse investeringen: het hoogste aantal in tien jaar. Maar die leverden per investering maar 17,6 banen op, veel minder dan elders in Europa. Dat blijkt uit de 'barometer van de attractiviteit', gepubliceerd door consultant EY.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

Beleggers verlagen goudposities naar laagste punt in 4 jaar

Beleggers hebben hun posities in goudfondsen deze week teruggebracht naar het laagste punt in 4 jaar, op speculatie rondom de Federal Reserve die dichterbij het verhogen van de rente komt.

De assets in exchange traded products die worden gedekt door het gele edelmetaal daalden afgelopen maand met 2,4 ton naar 1599,5 op maandag, zo blijkt uit data van Bloomberg. Het aantal belangen daalde met 4,8 procent sinds eind februari, en staan inmiddels op het laagste niveau sinds 14 januari.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 juni 2015

4 juni: Tsjechen in de euro en 6 andere dingen die je moet weten

De Tsjechen kunnen mogelijk via een referendum aangeven of ze de euro willen. Toen het land in 2004 toetrad tot de EU heeft het zich verplicht de euro in te voeren. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs