EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15826 tot 15830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Dow Chemical schrapt wereldwijd 1.750 banen

Dow Chemical schrapt in de komende twee jaar wereldwijd 1.750 banen, wat neerkomt op 3 procent van het totale personeelsbestand. Dat maakte het Amerikaanse chemieconcern vandaag bekend. Het bedrijf is ook in België actief.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Protest tegen Europees handelsverdrag met VS zwelt aan

Een brede groep van middenveldorganisaties bundelt de krachten in hun protest tegen het vrijhandelsverdrag dat in de maak is tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten. Ze vrezen voor de gevolgen op vlak van werkgelegenheid, milieu, consumentenbescherming en welzijn. Daarom eisen ze dat de onderhandelingen opgeschort worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

4 mei: negatieve rente mag niet ontsporen en 6 andere dingen die je moet weten

Geld lenen en rente toe krijgen. Het fenomeen van de negatieve rente brengt centrale bankiers bij elkaar om daarover onderling een hartig woordje te spreken. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Aantal faillissementen stijgt in april met bijna 10 procent

Het aantal faillissementen in België is in april gestegen met 9,6 procent. In totaal legden 965 bedrijven de boeken neer, 85 meer dan in april vorig jaar. Dat blijkt vandaag uit cijfers van handelsinformatiekantoor Graydon Belgium. De impact op het jobverlies blijft volgens Graydon echter beperkt. In vergelijking met vorig jaar zijn 12,34 procent minder jobs bedreigd als gevolg van een faillissement.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

De kaarten liggen eindelijk op tafel

Het is gebeurd: sommige Amerikaanse olieproducenten beslissen om boorinstallaties tijdelijk stil te leggen. Op hetzelfde moment laat Rusland weten dat haar olieproductie het hoogste peil sinds de val van de Sovjetunie heeft bereikt. Een pijnlijk contrast.

Eind april werd reeds duidelijk dat de futuresmarkt niet langer bereid is om de fysieke oliemarkt te subsidiëren. Amper twee weken later zitten de producenten al op hun tandvlees.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs