EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15831 tot 15835
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Saoedische olieproductie bereikt nieuw record

Saoedi-Arabië heeft zijn olieproductie vorige maand opgevoerd tot een nieuw recordniveau. De grootste olieproducent van het Midden-Oosten ziet de vraag naar olie aantrekken en denkt dat de prijs op korte termijn weer gaat stijgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Column Kees de Kort | Stimuleren werkt niet

Geen goed nieuws vanuit Japan. De centrale bank wil de inflatie opvoeren, weet BNR's macro-econoom. "Maar dat lukt niet. De inflatie is aan het afnemen en de groei zwakt af. Wat doe je dan? Dan doe je gewoon wat je al tien keer gedaan hebt. Dan blijf je stimuleren."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

8 april: Griekse premier kan Poetin alleen vragen om gas en 6 andere dingen die je moet weten

Zolang Griekenland nog volop met zijn Europese partners onderhandelt over de uitkering van noodsteun kan premier Tsipras in Rusland niet bedelen om geld. Wel om goedkoper gas of verzachting van de Russische sancties. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

De schaduwkant van rijkdom: ben je in mij geïnteresseerd of in mijn geld?

Must read:

Zo'n twee jaar geleden stelde een bezoeker van het vraag-en-antwoordnetwerk Quora.com de vraag of het echt de moeite loont om rijk te worden. Het topantwoord werd gegeven door een anonieme multimiljonair en het biedt inzicht in hoe het is om rijk te zijn. Er zitten ook een reeks levenslessen in.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Turkije is niet langer een internationale ster

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan wordt vandaag in Iran ontvangen door zijn collega Rouhani. Erdogan zal de nodige diplomatie aan de dag moeten leggen, nadat hij hevige kritiek had geuit op de Iraanse inmenging in Jemen. Turkije raakt internationaal steeds meer geïsoleerd, schrijft de Turkse krant Radikal:

‘De Iraanse machthebbers staan op het punt een historisch akkoord te ondertekenen in het decennialang durende nucleair dispuut en het land lijkt opnieuw zijn plaats in de internationale gemeenschap op te gaan nemen. Het kan dus aan de onderhandelingstafel plaatsnemen met een 1/0 voorsprong tegenover Turkije, dat zijn reputatie ziet verslechten, zowel nationaal als internationaal.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs