EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15831 tot 15835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Daar zijn de Grieken weer: Varoufakis wil uitstel van ECB voor aflossing

De aflossingsverplichtingen van Griekenland op leningen die in het bezit zijn van de Europese Centrale Bank (ECB) moeten worden aangepast.

De aflossingsverplichtingen van Griekenland op leningen die in het bezit zijn van de Europese Centrale Bank (ECB) moeten worden aangepast.

Dat zei de Griekse minister van Financiën Yannis Varoufakis donderdag.

Griekenland moet in juli en augustus in totaal 6,7 miljard euro betalen aan de ECB, voor de aflossing van Griekse staatsobligaties die de centrale bank in 2010 en 2011 opkocht. Dat geld moet het Griekse ministerie van Financiën, “op de een of andere manier” zien te lenen van de eurolanden en het IMF, stelde Varoufakis. Vervolgens wacht er echter nog een berg aan aflossingen, die de schuldenlast onhoudbaar zouden maken.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Sharp schrapt 3.500 banen

Het geplaagde Japanse elektronicaconcern Sharp schrapt 3.500 banen, wat neerkomt op 10 procent van het personeelsbestand. Dat maakte Sharp donderdag bekend. De reorganisatieplannen zijn onderdeel van een akkoord met banken over een kapitaalinjectie, die het bedrijf overeind moet houden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Euro op hoogste punt in drie maanden: 1,1415 dollar

De euro is donderdagochtend opnieuw in waarde gestegen ten opzichte van de dollar. Door de opmars van de afgelopen dagen staat de Europese munt nu op het hoogste peil in bijna drie maanden.

De euro noteerde in de ochtendhandel op 1,1415 dollar, na eerder al een hoogtepunt van 1,1430 dollar te hebben bereikt. Eind april was de Europese munt nog minder dan 1,10 dollar waard, terwijl de waarde in maart voor het eerst in jaren zelfs tot minder dan 1,05 dollar zakte.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

BitGold stijgt met 200% op dag van opening

BitGold Inc. (XAU) – een financiële dienstverlener die de voordelen van bitcoin en goud integreert in zijn bedrijfsopzet – kende gisteren haar eerste handelsdag op de Canadese beurs de TSX Venture Exchange. En wat voor een handelsdag, aandelen gingen 200% hoger.

Oprichters zijn Sebag en voormalig Goldman Sachs medewerker Crumb. BitGold wordt gesteund door George Soros, Sprott Inc en andere grote namen in de financieringswereld. Het bedrijf kent een huidige waardering van rond de $50 miljoen en het bedrijf wilt later dit jaar ook in Azië de beurs op.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Veel mensen met schulden slecht geholpen door gemeenten

Veel mensen met financiële problemen worden niet afdoende geholpen. Dat komt door onder meer de zware criteria waaraan zij moeten voldoen om in aanmerking te komen voor schuldhulpverening, door strenge criteria die gemeenten daarvoor hanteren maar ook door het gedrag en de motivatie van de betrokken personen zelf.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs