EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15841 tot 15845
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

EU bekijkt ontmoeting tussen Tsipras en Poetin met argusogen

Het was al enige tijd bekend, maar deze dagen is het dan zover: de Griekse premier Alexis Tsipras is in Rusland voor een tweedaags bezoek, waarbij onder meer een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin op de agenda staat. ‘Brussel’ kijkt bezorgd toe: gaan de Grieken de banden (verder) aanhalen met Moskou?

[...]

Lees verder op Elsevier.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Saudische olieproductie bereikt nieuw record

Saudi-Arabië heeft zijn olieproductie vorige maand opgevoerd tot een nieuw recordniveau.

De grootste olieproducent van het Midden-Oosten ziet de vraag naar olie aantrekken en denkt dat de prijs op korte termijn weer gaat stijgen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Grieken vragen Russen niet om geld

[...]

Tsipras en Poetin zullen praten over economische samenwerking, onderlinge investeringen en handel. Mogelijk biedt Moskou Griekenland een korting op gasleveringen en nieuwe leningen aan, aldus Russische media. Het Kremlin zou verder overwegen Griekenland te verwijderen van de lijst van westerse landen waarvoor in Rusland een importverbod van levensmiddelen geldt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Amerikaanse presidentskandiaat Rand Paul Accepteert Bitcoin

De Amerikaanse politicus Rand Paul gaat de geschiedenis in als de eerste Amerikaanse presidentskandidaat die Bitcoin accepteert. Het accepteren van Bitcoin lijkt goed aan te sluiten bij de opvattingen van Paul die graag minder inmenging ziet van de regering, onder andere op het gebied van monetair beleid. Het accepteren van Bitcoin kan uiteraard ook gewoon een slimme marketing tactiek zijn van Paul, die graag de tech-sector aan zijn kant wil zien.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Opnieuw een bitcoinplatform dat de deuren sluit

Buttercoin, een bitcoin exchange-startup die werd ondersteund door Y Combinator en Google Ventures sluit deze maand zijn deuren nadat het erin is gefaald om nieuwe investeringen op te halen.

‘Buttercoin zal stoppen met zijn diensten op 10 april’, zei het bedrijf in een bericht op zijn website. ‘Zorg ervoor dat je je bitcoins overzet naar een andere dienst en verwijder ook je dollarbalans bij ons voor vrijdag 10 april.’ Al worden niet geclaimde bedragen ook teruggestort naar de accounts waar ze vandaan kwamen, voegde het bedrijf eraan toe.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs