EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15846 tot 15850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Veel mensen met schulden slecht geholpen door gemeenten

Veel mensen met financiële problemen worden niet afdoende geholpen. Dat komt door onder meer de zware criteria waaraan zij moeten voldoen om in aanmerking te komen voor schuldhulpverening, door strenge criteria die gemeenten daarvoor hanteren maar ook door het gedrag en de motivatie van de betrokken personen zelf.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Nog te veel mensen zijn bullish op goud en dat is bearish

De goudmarkt moet het qua sentiment doen met een schokkerige fundering. Dat is de conslusie van Marketwatch-columnist Mark Hulbert. ‘Het is dezelfde conclusie die ik in april ook al bereikte, toen ik zei dat er te veel mensen bullish zijn en een houdbare goudrally verwachten.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Wereldwijde obligatiemarkt zakt in elkaar, 450 miljard USD reeds verdampt

Meer dan 450 miljard USD verdween reeds uit de obligatiemarkten wereldwijd en nog steeds is het einde niet in zicht. Voor velen kwam deze daling als een verrassing en diverse hedge-fondsen mogen dan ook grote verliezen inschrijven op balans.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Wall Street gaat met Bitcoin aan de slag, niet alleen met de Blockchain

Het kwam de afgelopen dagen in het nieuws dat de Nasdaq zich ook bezig gaat houden met de blockchain. De blockchain, het digitale, decentrale kasboek waar bitcoin gebruik van maakt, is de laatste tijd "hot" en menig financiele instantie lijkt ermee te flirten. Ook de pers stapt graag op dit treintje onder de slogan "we zijn niet enthousiast over Bitcoin maar wel over de blockchain". Maar kan Bitcoin zonder de blockchain en vice versa?

Eerst maar even een stapje terug, want wat is de blockchain ook alweer? De blockchain is eigenlijk simpel gezegd een digitaal kasboek waar iedereen in kan kijken en waar alleen data aan toegevoegd kan worden. Het is dus openbaar en permanent. Dit kasboek bevat transacties en elke transactie heeft een zender & ontvanger en een ingaand & uitgaand bedrag. Deze bedragen worden genoteerd in bitcoins of fracties daarvan en het uitgaande bedrag moet altijd kleiner zijn dan het inkomende. Je kan dus nooit meer uitgeven dan je binnen hebt gekregen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 13 mei 2015

'Ik pleeg nog liever seppuku dan dat ik faal' en andere quotes van de onmogelijke Elon Musk

De Zuid-Afrikaanse entrepreneur Elon Musk wordt in het boek “Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future” van de hand van Bloombergreporter Ashlee Vance neergezet als iemand met wie samenwerken alles behalve evident lijkt. 

De Zuid-Afrikaanse entrepreneur Elon Musk wordt in het boek “Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future” van de hand van Bloombergreporter Ashlee Vance neergezet als iemand met wie samenwerken alles behalve evident lijkt. 

Net als dat bij wijlen Steve Jobs het geval was, lijkt ook Musk graag en vaak het onmogelijke van zijn werknemers te vragen.

In het boek staat te lezen dat Musk niet apprecieerde dat een van zijn werknemers een evenement links liet liggen om de geboorte van zijn kind te kunnen bijwonen. Musk zou de werknemer daarna volgende email hebben gestuurd:

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs