EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1586 tot 1590
Geplaatst op: dinsdag 10 oktober 2017

CEO BlackRock is een “big believer” in crypto’s

De CEO van BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder, ziet grote mogelijkheden voor cryptocurrencies.

Wel meent hij dat er nog meer werk zou moeten gebeuren voordat ze breder geaccepteerd zullen worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 oktober 2017

Miljardaire onthult: "Deze 7 woorden zijn het beste advies dat ik ooit heb gekregen"

In 2002 kreeg ze de prijs voor ‘Ondernemer van het jaar’. Nu is ze miljardaire. Sara Blakely richtte het Amerikaanse bedrijf Spanx op dat shapewear op de markt brengt. Het geheim van haar succes? Eén zinnetje van haar vader.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 5 oktober 2017

Nico Pantelis schrijft boek

Columnist en oprichter van Slim Beleggen heeft een boek geschreven, met als titel (hoe kan het ook anders) ‘Slim Beleggen‘. Eindelijk dan al zijn ideeën en ervaringen gebundeld. Ik herken dat: heb zelf immers mijn Corisca-ervaringen in het boek Beleef Corsica weergegeven. Het moet een soort van kindje voor hem zijn, een gelukzalig gevoel dat alleen auteurs krijgen als ze hun boek daadwerkelijk in de handen hebben. Al zoveel aan het digitale papier toevertrouwd, nu gewoon zwart op wit op papier!

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 5 oktober 2017

Analyse: geen trendbreuk bij goud

Een troy ounce goud werd in september 3 procent goedkoper. Met die prijsdaling kwam een abrupt einde aan de klim die in juli werd ingezet. De psychologisch belangrijke kaap van 1300 dollar werd daarbij overtuigend gerond, maar een doorbraak voorbij de top van 2016 bleek voorlopig te hoog gegrepen. Begin deze week viel de goudprijs opnieuw terug naar het laagste niveau sinds half augustus.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 4 oktober 2017

Schulden van gezinnen nu al 20% hoger dan in 2008; consumenten trokken geen lessen uit de crisis

De schulden van de huishoudens stijgen tegen een onrustwekkend tempo. Dat meldt het IMF in haar Global Financial Stability Report. In de Verenigde Staten overstijgt het niveau van de schulden dat van vóór de financiële crisis, terwijl ook in China gezinnen steeds meer schulden opstapelen. Volgens het Internationaal Monetair Fonds is dit alles het recept voor financieel onevenwicht en een nieuwe bankencrisis.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs