Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 1586 tot 1590
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Amerikanen etaleren vooral hun gebrek aan kennis in dossier Noord-Korea

Donald Trump heeft vorige week bevestigd dat de Verenigde Staten ‘de kwestie Noord-Korea’ willen regelen. In de Franse krant Le Monde schrijft Guy Sorman, een Frane essayist en voormalig adviseur van de Zuid-Koreaanse president Lee Myung-bak (2008-2013), dat de Amerikaanse druk de machthebbers in Noord-Korea onmogelijk van gedachte zal doen veranderen. Voor Pyongyang is het kernwapenprogramma de enige manier om aan de macht te blijven. “ Wanneer een zwakke natie zich tegen een sterke natie moet verdedigen (Israël tegen de Arabische wereld, Pakistan tegen India, Iran tegen de VS) beschermt het bezit van kernwapens de zwakke, welke ook de sympathie of antipathie mag zijn die men voor de ene of andere partij voelt. […]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Werkelijke lek bij de Fed lijkt nog niet gevonden

Op 23 maart sprak vice-voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve Stanley Fischer, een van de drie belangrijkste personen bij de Fed, over het beleid van de Fed tijdens een keynote-speech voor de in Washington gevestigde denktank the Brookings Institution.

Meestal zijn de Fed speeches openbaar, maar dit keer niet. Ook notities ontbraken ditmaal. Pedro Nicolaci da Costa van Business Insider schreef:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Britten krijgen het steeds moeilijker…

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk. Voor het eerst in de geschiedenis van de Europese Unie neemt er immers een land afstand van de Unie. Uiteraard zal dit proces de nodige tijd in beslag gaan nemen, maar het is duidelijk dat er alleen maar verliezers als gevolg van de Brexit zullen zijn.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Exscudo: de link tussen de reële economie en crypto?

Exscudo is een nieuwe financieel ecosysteem dat gebruik maakt van een eigen blockchain. Het belangrijkste doel van Exscudo is om cryptocurrencies te integreren in de traditionele financiële wereld. Momenteel is crypto en blockchain nog een niche binnen de gevestigde financiële bedrijven en diensten. De gevestige bankiers moest in 2010 hard lachen als iemand over Bitcoin of de Blockchain begon, maar inmiddels zijn grote banken fors aan het investeren in de technologie, waar ze jaren geleden absoluut niets van wilden weten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Kan je rijk worden met Bitcoin en andere cryptomunten?

2017 is het jaar van de doorbraak voor digitale munten. Tot vorig jaar was er enkel Bitcoin die de headlines haalde maar in 2017 lijkt heel de sector door te breken. Terwijl Bitcoin stilaan volwassen wordt, zijn er andere cryptomunten die met hun jeugdig enthousiasme ook willen doorbreken. Maar dé vraag is natuurlijk, ‘Kan je echt rijk worden met deze cryptomunten?’.