EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15871 tot 15875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2015

Dit spaar je uit als je niet meer leut bij Starbucks

Grote steden zijn vergeven van de  hot spots waar je cappuccino’s, espresso’s, latte’s en macchiato’s kunt drinken. Bij Starbucks bijvoorbeeld, maar daar zijn de bucks belangrijker dan de stars. Vervolgens kun je naar de ijssalon waar ze behalve koffie en ijs tegenwoordig ook Gin&Tonic serveren.

 Om te berekenen wat frequent bezoek aan jouw koffietentje je per jaar kost, stellen we je caffè latte-gebruik op 1 kop per dag gedurende 5 dagen per week. Tussen een kleine en de hele grote latte is er een medium die € 3,65 kost Om het je gemakkelijker te maken, rekenen we het even voor:

[...]

Lees verder op kuifjeindekeuken.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2015

1 op de 10 Fransen is werkloos (en dat aantal stijgt)

In Frankrijk is 1 op de 10 in de beroepsbevolking werkloos. In totaal zijn er 3,5 miljoen mensen werkloos, 10,6 procent van de bevolking. Dat valt nog mee in verhouding met landen als Spanje en Griekenland, maar in vergelijking met Nederland is het hoger. Nederland kent een werkloosheid van 7 procent.

[...]

Lees verder op frankrijk.blog
Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2015

G7 bedrijven ontfutselen miljarden aan Afrika door belastingontwijking

 Afrika verliest jaarlijks miljarden dollars doordat multinationale bedrijven, velen met hoofdkantoren in de G7-landen, Afrikaanse landen belastinginkomsten onthouden. Volgens het rapport van de Economische VN Commissie voor Afrika over kapitaalvlucht (www.uneca.org/iff) verliest Afrika elk jaar 40 miljard dollar door kunstmatige prijzen tussen dochterbedrijven (trade mispricing). Met een gemiddelde vennootschapsbelasting van 28% komt dit neer op bijna 11 miljard dollar aan gemiste fiscale inkomsten.

[...]

Lees verder op banknieuws.blogspot
Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2015

Wereldbank iets positiever over Rusland

De Russische economie zal het dit jaar iets minder slecht doen dan verwacht.

De Russische economie zal het dit jaar iets minder slecht doen dan verwacht.

Dat meldt de Wereldbank maandag in een nieuw rapport over het land dat nog altijd kampt met de gevolgen van sancties wegens de spanningen rond Oekraïne.

Volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF) gaat de Russische economie dit jaar fors achteruit, maar vertoont die volgend jaar weer een bescheiden herstel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2015

BlackRock: Federal Reserve veroorzaakt aandelenhausse

De rally op de aandelenmarkten wereldwijd is het resultaat van het beleid van centrale banken als de Federal Reserve, zo concludeert BlackRock. Door de extreem lage rente is het voor grote beursgenoteerde bedrijven zeer aantrekkelijk om geld te lenen. Zo aantrekkelijk zelfs dat Amerikaanse bedrijven uit de S&P 500 in de maand april een recordbedrag van $133 miljard aan eigen aandelen inkochten. Met het terugkopen van eigen aandelen stuwen ze hun eigen aandelenkoers omhoog, omdat de winst per aandeel hoger wordt.

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs