EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15886 tot 15890
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Column Kees de Kort | Mijn held, Bill White

Gaat het beter met de wereld? Dacht het niet, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. Nieuwe zeepbellen op de financiële markten, de arbeidsmarkt die her en der nauwelijks herstelt. En, niet onbelangrijk, 'schuldenbergen die de afgelopen zeven jaar zijn geëxplodeerd'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Soros: Griekenland is een verloren zaak

De kans dat Griekenland de eurozone verlaat is nu 50 procent. Het land bevindt zich op het randje van de afgrond, zei miljardair en investeerder George Soros deze week in een interview met Bloomberg.

‘Het is een verloren zaak. Het beste wat nu zou kunnen gebeuren is dat de zaak doormoddert’, zei de 84 jaar oude Soros in het interview. ‘Griekenland is een probleem dat al lang ettert en sinds het begin verkeert is aangepakt door alle partijen.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Het zit vol – oliecrash in de maak

De OPEC heeft zijn doelstelling al bereikt.

De OPEC heeft zijn doelstelling al bereikt.

Na de inzakkende olieprijzen tengevolge van de aanhoudende hoge productie, werd er massaal olie opgeslagen door grote afnemers.

China en de Verenigde Staten waren natuurlijk koplopers. Zij lusten die goedkope olie wel, waar ze anders het dubbel voor moesten betalen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Goud stijgt 3,8% na dieptepunt van 2015

Goud begon 2015 sterk. De prijs liep ruim $100 op tot $1300 per troy ounce. De weken erna daalde de goudprijs nog harder en zakte in totaal $150. Het dieptepunt van 2015 lag op $1150 en dit niveau werd vorige bereikt.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Het is 2016 en het nieuws beperkt zich voornamelijk tot de onderwerpen 'die goed scoren op Facebook'

Facebook voert onderhandelingen met een aantal mediabedrijven om te kijken of een overeenkomst kan worden gesloten waarbij de artikels die deze bedrijven aanleveren in hun totaliteit op Facebook kunnen worden gelezen. Lezers zouden dus niet meer moeten doorklikken naar de website waar het originele artikel staat. Dat lijkt vrij logisch, want Facebook is nu de -op Google na - grootste contentleverancier ter wereld, die dagelijks 1,4 miljard mensen bereikt. De meeste mensen halen hun dagelijks nieuws nu al uit hun Facebook-newsfeed, die door Zuckerberg en co zorgvuldig wordt gemanipuleerd om hem ‘zo interessant mogelijk’ te maken.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs