Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 1591 tot 1595
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 14 april 2017

Goudprijs schiet de hoogte in dankzij Trump

De jongste verklaringen van president Donald Trump - "de Amerikaanse dollar is te duur en op die manier schadelijk voor de economie" - hebben sterke prijsbewegingen op de financiële markten veroorzaakt. Ook de goudprijs schoot de hoogte in. Vandaag is 31,1 gram goud - een 'ounce' - 1.288,67 dollar waard en dat is de hoogste stand sinds november 2016. De vraag naar goud nam buiten de dollarzone toe, omdat de munteenheed plots sterk gedaald was.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 14 april 2017

Het schuldenprobleem wordt groter en groter…

We leven in een wereld waar nog maar zelden wordt omgekeken naar de enorme schuldenbalans die boven ons hoofd hangt. Iedereen weet wel dat een alsmaar stijgende schuld niet eeuwig door kan gaan, maar vooralsnog schuiven we dit probleem liever door naar de volgende generatie.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 14 april 2017

Paasboodschap

Voor iedereen die de polonaise wilde gaan lopen omdat de economie de goede kant op gaat, heeft BNR-macro-econoom een ontnuchterende boodschap: denk eens wat meer aan de spaarcenten!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Deze digitale munt slaagt waar Bitcoin faalde … en stijgt 20%

In de wereld van digitale munten kan je snel veel geld verdienen. Van de ene op de andere dag kan een digitale munt in de schijnwerpers komen. Waar Bitcoin en Ethereum eerder faalde is Litecoin er wel in geslaagd om een belangrijke software update door te voeren. Hierop steeg de koers van Litecoin prompt 20%.