EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15911 tot 15915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Luchtvervuiling kost Europa jaarlijks 1500 miljard

Luchtvervuiling is niet alleen slecht voor de gezondheid, de economische kosten die ermee gepaard gaan zijn duizelingwekkend. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie kost luchtvervuiling Europa maar liefst 1500 miljard euro per jaar door vroegtijdige overlijdens en ziekte. Dat is bijna een tiende van het bruto binnenlands product van de Europese Unie.

[...]

Lees verder op Trouw.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Dijsselbloem: eurozone is klaar voor Grexit

Eurogroep-voorzitter en minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) zegt dat de eurozone is voorbereid op een Grexit. 'Nederland en de eurozone zijn voorbereid op eventualiteiten,' zei de minister donderdag.

Heeft de eurozone een plan klaarliggen voor een Grieks vertrek uit de eurozone?

[...]

Lees verder op Elsevier.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Bitcoin dood? Goldman Sachs gelooft er nog in

Goldman Sachs stopt voor het eerst geld in de digitale munteenheid Bitcoin. De Amerikaanse investeringsbank leidt een investeringsronde van ongeveer 45 miljoen euro in de Bitcoin-startup Circle.

Goldman Sachs stopt voor het eerst geld in de digitale munteenheid Bitcoin. De Amerikaanse investeringsbank leidt een investeringsronde van ongeveer 45 miljoen euro in de Bitcoin-startup Circle.

Dat meldde Quartz donderdag. Samen met onder andere het Chinese IDG Capital Partners waagt Goldman Sachs zich in de komende periode voor het eerst in de wereld van Bitcoin. In totaal investeert de bank samen met partners 50 miljoen dollar, omgerekend zo’n 45 miljoen euro, in het Amerikaanse Circle.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Waarom Azië nu interessant is

Beleggers die de Aziatische obligatiemarkt negeren, missen een uitgelezen kans. Dat stelt althans Sarah Percy-Dove, fondsbeheerder bij BNY Mellon (Standish). Zij merkt op dat de belangstelling voor Azië groeit, maar nog altijd achterblijft bij de populariteit van Europa en de Verenigde Staten. De fondsbeheerder geeft daarom 6 redenen waarom zij voor de lange termijn het potentieel ziet van Aziatische obligaties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Euro gaat met sprongen omhoog ten opzichte van USD, pariteit blijkt luchtkasteel te zijn

Tegen alle eerdere voorspellingen van de voorbije weken en maanden is de euro volop bezig aan een opmars ten opzichte van de USD. Waar velen denken dat dit een correctie is op de eerder hevige bewegingen op de forexmarkten is de werkelijke reden dieper te zoeken. De oplossing voor deze vragen is te vinden in diepere verschuivingen in de mondiale economie.

Waar de neergang door het QE-programma van Draghi nog een langlopend verhaal leek te worden, gaat de euro plots met sprongen omhoog. Woensdag werd de 1,10 USD grens doorbroken, donderdagochtend reeds de 1,1250 USD. Vele valuta experts waren volledig verrast.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs