EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15916 tot 15920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Gazprom akkoord met gaspijpleiding Turkije

De Russische gasreus Gazprom heeft een akkoord gesloten met Turkije over de zogeheten Turkish Stream gaspijpleiding die per december 2016 operationeel moet zijn.

De Russische gasreus Gazprom heeft een akkoord gesloten met Turkije over de zogeheten Turkish Stream gaspijpleiding die per december 2016 operationeel moet zijn.

De Turkse pijpleiding kwam in beeld nadat de Russische president Vladimir Poetin eind vorig jaar een streep zette door het South Stream-project, dat de Russische gasvelden via een pijplijn door de Zwarte Zee en Bulgarije zou verbinden met Zuidoost-Europa.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Dit is de meest luxe en populaire vastgoedmarkt ter wereld

Wat was vorig jaar de meest populaire en luxe vastgoedmarkt ter wereld? Dat is de Canadese stad Toronto, zo meldt Christie’s International Real Estate op basis van een nieuw rapport.

In 2014 viel de omzet in luxe vastgoed in 9 van de 10 meest populaire vastgoedmarkten ter wereld terug ten opzichte van het jaar ervoor. Vastgoed dat valt in de ‘luxe’ categorie, zijn huizen met een waarde van 1 miljoen dollar of meer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Voedselprijzen op laagste niveau in vijf jaar

De prijzen van de belangrijkste voedingsmiddelen hebben hun dalende trend voortgezet in april. Op een jaar tijd is er een daling van negentien procent. De wereldwijde factuur van de voedselimport is gedaald tot het laagste niveau in vijf jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

7 mei: Het gelijk van Bill Gross en zes andere dingen die je moet weten

Obligatiekoning Bill Gross had gelijk met zijn voorspellingen over Duitse staatsleningen. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Analisten noemen olierally ‘prematuur’

Iedereen die hoopt dat het herstel van de olieprijzen zal doorzetten, zal van een koude kermis thuiskomen wanneer de prijzen van olie onder de 50 dollar per vat zakken dankzij een overvloedige voorraad. Daarvoor waarschuwden grondstoffenexperts deze week.

Amerikaanse WTI en Brentolie bereikten in januari de laagste niveaus in 6 jaar tijd, maar zijn sindsdien weer wat hersteld dankzij een daling van het aantal actieve boorplatformen in de VS en geopolitieke spanningen in het Midden-Oosten die ervoor hebben gezorgd dat er wat minder voorraad in de markt is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs