EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15946 tot 15950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Rusland is contact met ruimteschip kwijt – Crash op aarde dreigt

Een Russisch onbemand ruimtevrachtschip dreigt neer te storten op aarde. Het vluchtcentrum bij Moskou heeft de controle over het vaartuig verloren, zo is woensdag bekendgemaakt. Verwacht wordt dat het toestel in de dampkring vrijwel volledig zal verbranden.

Het gaat om het ruimtevaartschip Progress M-27M dat dinsdag werd gelanceerd en naar het internationale ruimtestation ISS zou moeten vliegen. Inmiddels is de vluchtleiding echter de hele controle kwijt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Groei Amerikaanse economie zwakt stevig af

De Amerikaanse economie is in het eerste kwartaal van dit jaar met 0,2 procent gegroeid op jaarbasis. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Handel woensdag bekend.

Daarmee lag de groei veel lager dan in het laatste kwartaal van 2014, waarin 's werelds grootste economie nog met 2,2 procent groeide. De groei was ook veel beperkter dan verwacht, economen rekenden in doorsnee op een vooruitgang met 1 procent in de eerste drie maanden van 2015.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

ECB verhoogt alweer plafond noodkrediet Griekse banken

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft het plafond voor noodkrediet aan de Griekse banken verder verhoogd. Het plafond voor de zogenaamde Emergency Liquidity Assistance (ELA) werd met nog eens 1,4 miljard opgetrokken tot 76,9 miljard euro, zo werd vernomen van ingewijden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Braziliaanse wet kan vraag naar deze grondstof de hoogte injagen

Dat overheden de economie niet kunnen plannen weten we al langer. Desalniettemin hebben wetten een grote invloed op economische transacties. Met één wet kan een hele markt vernietigd worden, zoals bij de sancties tegen Rusland. Maar het tegenovergestelde gebeurt ook: met één besluit een bepaalde markt de wind in de zeilen geven.

Dat laatste gaat nu waarschijnlijk gebeuren in Brazilië. En als in dit grondstofrijk land een wet gestemd wordt over een bepaalde grondstof let je beter op. Zeker omdat het ook 202 miljoen consumenten telt. De grondstof in kwestie is cacao en Brazilië is hiervan de zesde grootste producent wereldwijd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

29 april: Oekraïne vreest Russische invasie en 7 andere dingen die je moet weten

Oekraïne zou vrezen voor een grootschalige Russische invasie. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Oekraïne zou vrezen voor een grootschalige Russische invasie. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

1. De regering van Oekraïne is bang voor een Russische invasie. Nee, niet door een groep Russische motorrijders in zwart leren hesjes, maar door het Russische leger. Volgens The Wall Street Journal heeft de Oekraïense regering Europese Commissie-voorzitter Jean-Claude Juncker tijdens zijn bezoek aan Kiev toevertrouwd dat zij vrezen voor een grootschalige Russische invasie. Junckers advies aan de regering was geheel in de geest van Neville Chamberlains appeasementpolitiek: lok president Poetin niet uit en rep vooral met geen woord over een NAVO-lidmaatschap.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs