EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15961 tot 15965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2015

Bitcointechnologie kan einde natiestaat inluiden

In dit open gesprek spreekt bekende anarchist en schrijver Jeffrey Tucker zijn verwachting uit dat bitcoin en p2p technologie het einde van de natiestaat kunnen gaan inluiden. Ook praten we over de goudstandaard en de kansen van Amerikaanse presidentskandidaat Rand Paul. Jeffrey denkt dat bitcoin en niet goud de nieuwe veilige haven wordt bij een grote monetaire crisis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2015

Pond wordt duurder op Aziatische markten

Het Britse pond heeft vanochtend op de Aziatische markten terrein gewonnen tegenover de euro en de Amerikaanse dollar, nadat uit exitpolls blijkt dat de Conservatieven nog steeds de grootste partij van het Verenigd Koninkrijk zouden blijven, en misschien zelfs kunnen voortregeren met de Lib-Dems.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2015

9 redenen voor de plotse obligatiecrash

Sinds Mario Draghi de historische woorden “we’ll do wathever it takes” uitsprak hebben obligatiebeleggers alvast een voorsprong genomen op de acties van de ECB door Europese obligaties te kopen. Dit was lange tijd een zeer succesvolle trade, maar daar is de laatste weken abrupt een einde aan gekomen.

Het is verrassend dat de goede oude Duitse Bund het voortouw neemt in de ware slachting op de obligatiemarkt. Begin april noteert de 10-jarige rente nog op een fractie van een negatieve rente, na een krachtige verkoopgolf steeg de rente naar meer dan 0,76 % – over een obligatiecrash gesproken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Wij vragen ons af of de obligatiebubbel gebarsten is

Na 15 achtereenvolgende maanden van stijgingen, zijn investeerders in staatsobligaties uit de eurozone wakkergeschud: zelfs ondanks het opkoopprogramma van de centrale bank kan de markt beide kanten opgaan.

Zo is de Bloomberg Eurozone Sovereign Bond Index vorige maand met 1,4 procent gedaald; de eerste daling sinds december 2013. Daaraan voorafgaand steeg de index sinds 2013 met meer dan 18 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Bund beleggers zien 25 jaar rente op 2 weken verdwijnen

Hoe veilig zijn uw “veilige” beleggingen in je portefeuille? Misschien niet zo veilig als op het eerste zicht lijkt. Wist jij dat pensioenfondsen vol zitten met overheidsobligaties? En juist deze overheidsobligaties zien de laatste 2 weken een van de grootste sell-offs van de laatste jaren. Vooral de Duitse Bund moet er aan geloven.

Jeffrey Gundlach en Bill Gross zeiden slechts 2 weken geleden nog dat obligaties de grootste shorts zijn uit de geschiedenis. Op korte termijn hebben ze alvast gelijk gekregen. Beide verkochten vlak voor de ommekeer op de obligatiemarkt die 2 weken geleden begon.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs