EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
29
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15961 tot 15965
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Goud-ETF wint aan populariteit

Nadat de hoeveelheid belegd vermogen in Exchange Traded Funds (ETF’s) voor goud sinds begin 2013 zo’n 40 procent is gedaald, is er eindelijk weer een stijging zichtbaar.

En ondanks de gedaalde interesse in goud-ETF’s, blijft beleggen in dit soort ETF’s een veel meer populaire manier om te beleggen in goud dan door daadwerkelijk fysieke goudstaven te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

U goed voorbereiden op de volgende cyclus in goud en zilver is essentieel voor uw welvaart

Is het u ook al opgevallen dat sommige beleggers in goud en zilver niet bezorgd zijn over het huidige koersverloop? De goud- en zilverprijs gaan door een diep dal en toch zijn er veel beleggers – zoals de specialisten bij Slim Beleggen – die niet in paniek schieten. Hoe komt dat? Omdat goud en zilver altijd in cyclussen bewegen en de volgende cyclus zal omhoog zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Geopolitieke spanningen en te sterke dollar keren zich tegen Amerika

 Lage grondstofprijzen en daarbij een sterke dollar waardoor de VS deflatie importeren, zet de Fed onder hogere druk tot het nemen van maatregelen. Oosterse initiatieven zoals het oprichten van een AIIB door China tasten de toekomst van de dollar en het zeggenschap van de VS in de globale economie verder aan. Ondertussen nemen geopolitieke spanningen zoals in Oekraïne verder toe en doen de NAVO deelnemers hun best de Chinees/Russische as onder druk te zetten. Een column van Robert Broncel:

[...]

Lees verder op GoudPortal.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Nederland heeft evenveel schulden als Italië

‘Als we publieke en private schuld bij elkaar optellen, dan zijn Nederland en Italië behoorlijk met elkaar vergelijkbaar.’ Dat zei Klaas Knot, de baas van De Nederlandsche Bank, onlangs in Buitenhof. Klopt dit? En wat zijn eigenlijk de implicaties van deze stelling? Gastcorrespondenten Joost Vormeer en Remmelt de Weerd checken de bewering.

[...]

Lees verder op decorrespondent.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Griekse schuldeisers boos over wet ter bestrijding armoede

In Griekenland heeft eerste minister Alexis Tsipras tegen de zin van de grootste schuldeisers van het land een wet laten stemmen die de armste inwoners aan voedsel en elektriciteit moet helpen. De schuldeisers zeggen dat de Griekse regering zich niet houdt aan de afspraak om alle economische beleidsmaatregelen vooraf binnen de eurozone te overleggen. De gesprekken over het vrijgeven van een vorige noodlening aan Griekenland werden daarom stopgezet in afwachting van de volgende Europese top.  

De zogenaamde humanitaire wet, die de regering onder leiding van Tsipras met een overweldigende meerderheid door het Griekse parlement heeft laten goedkeuren, gaat onder meer over het uitdelen van voedselbonnen en gratis elektriciteit aan de armste bevolkingsgroepen van het land. De maatregel zou naar schatting 200 miljoen euro kosten.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs