Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 15976 tot 15980
Bron: Sold2gold.nl
Geplaatst: maandag 9 maart 2015

Apple heeft 30% van globale goudproductie nodig om te voldoen aan vraag naar Apple Watch

Gouden Apple WatchElektronica gigant Apple, vooral bekend van hun smartphones en tablets, heeft volgens geruchten bijna één derde van de totale goudproductie ter wereld nodig om alle Apple Watches (voorheen iWatch) van goud te kunnen voorzien.

Er is veel interesse in het luxe model met een 18-karaats gouden behuizing en Apple heeft al voorzorgsmaatregelen genomen om genoeg goud op voorraad te krijgen.

[...]

Bron: De Telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 9 maart 2015

Goud zoeken aan de Rijn

Goudzoekers maakten voorheen vaak verre reizen naar moeilijk toegankelijke gebieden, maar aan de oevers van de Rijn bij Krefeld kan het ook. Op nog geen 30 kilometer van de Nederlandse grens geeft Maurice Balt er les in goud zoeken.

[...]

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 9 maart 2015

Market Update (9 maart 2015)

EU heeft weinig behoefte aan nieuwe sancties tegen Rusland, Amerikaanse arbeidsmarkt veel zwakker dan gedacht, euro zakt naar laagste niveau in 11 jaar, Juncker wil een Europees leger, China behaalt grootste handelsoverschot ooit en Zwitserse centrale bank overweegt hogere negatieve rente.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 9 maart 2015

Buitenlandse bedrijven investeren recordbedrag in Nederland

Buitenlandse ondernemers hebben in 2014 met steun van de rijksoverheid een recordbedrag van 3,2 miljard euro in de Nederlandse economie geïnvesteerd.

"Onze goed opgeleide beroepsbevolking, digitale infrastructuur van wereldklasse, en de aantrekkende economie werken als een magneet op investeerders", aldus Minister Henk Kamp van Economische Zaken.

[...] Ook bouwt Google een nieuw datacentrum in de Groningse Eemshaven en steekt het Canadese bedrijf Northland Power 1,6 miljard euro in windpark Gemini. Ook in Bergen op Zoom en Oldenzaal strijken buitenlandse bedrijven neer.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 9 maart 2015

Griekse minister dreigt: geef ons geld of wij sluizen IS-terroristen door

De Griekse minister van Defensie, Panos Kammenos, dreigt de vluchtelingensluis naar Europa open te draaien als de Europese Unie zijn land niet onder zijn voorwaarden helpt.