EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15981 tot 15985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Euro-exit Duitsland?

Het probleem van de voorbije jaren met landen als Griekenland, Portugal, Spanje, etc… mag nooit meer voorkomen. Dit is alvast de ingesteldheid, echter met het uitvoeren van enkele fundamentele richtlijnen waren deze rampzalige jaren nooit gebeurd en zou de eurozone bloeien als nooit te voeren.

Enkele belangrijke pijlers zijn onder meer het scheppen van een juridisch kader voor failliete staten, een echt Europees Monetair Fonds een euro-economische regering. De vinger op de wonde leggen is in dit geval makkelijk, een uitvoering hiervan bekomen is met de huidige leden een hopeloze opdracht.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Binnenkort feestje voor goudmijnaandelen

Terwijl de goudprijs zo’n 3,5 % hoger staat dan in het begin van het jaar, staan goudmijnaandelen een kleine 10 % hoger, dat is dus bijna 3 keer beter. Beleggers in goudmijnaandelen zitten al lang te wachten op een forse opstoot van de goudmijnaandelen, dit is niet abnormaal aangezien eens de goudtrein vertrekt, sommige aandelen op korte tijd met 100 % of zelfs 400 % kunnen stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Waarom de hypotheekrenteaftrek niet alleen voor Nederland een probleem is

Het kabinet Rutte 2 heeft een begin gemaakt met de afbouw van de hypotheekrenteaftrek. Daar zouden veel meer landen werk van moeten maken, volgens weekblad The Economist.

Het kabinet Rutte 2 heeft een begin gemaakt met de afbouw van de hypotheekrenteaftrek. Daar zouden veel meer landen werk van moeten maken, volgens weekblad The Economist.

Eén van de belangrijkste wapenfeiten van het VVD-PvdA van kabinet Rutte 2 is de geleidelijke afbouw van de hypotheekrenteaftrek: jaarlijks gaat het tarief voor de inkomstenbelasting waartegen de rentekosten van een hypotheeklening kunnen worden afgetrokken, met een half procentpunt omlaag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Bezemer: Rol van banken zal op termijn kleiner worden

De praktijk leert ons dat ook overheden en centrale banken niet in staat zijn zich aan de zelf opgelegde beperkingen te houden. Ook zij zijn gevoelig voor de marktinvloeden en kunnen gegrepen worden door ongefundeerd optimisme. Het is dus de vraag of je wel op de overheid kunt vertrouwen in het limiteren van de geldhoeveelheid. Dat zegt monetair econoom Dirk Bezemer in gesprek met Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Agnico Eagle overtuigd van het potentieel van Belo Sun Mining

Belo Sun kondigde gisteren een strategische investering van $15 miljoen van Agnico Eagle aan. Daarmee koopt de goudproducent zich in voor een totaal van meer dan 17% van de aandelen.

Belo Sun kondigde gisteren een strategische investering van $15 miljoen van Agnico Eagle aan. Daarmee koopt de goudproducent zich in voor een totaal van meer dan 17% van de aandelen.

Het project van Belo Sun heeft een grote economische waarde en de ontwikkeling ervan verloopt voorspoedig. Het ligt echter wel in een gebied in Brazilië waar tegelijkertijd een grote stuwdam wordt gebouwd. Hierdoor is er veel  aandacht van actiegroepen, en vooral van regionale politici die deze projecten gebruiken om in de landelijke schijnwerpers te komen. Ondanks deze strubbelingen heeft Agnico Eagle kennelijk vertrouwen in het welslagen van het project.

Lees verder op CD Fund.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs