EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15986 tot 15990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 april 2015

Een Russische spiegel voor Europa

Dat het slecht gesteld is met de buitenlandse investeringen in Rusland, weten we ondertussen al. Zo kreeg de automotive in Q1 van 2015 maar liefst een krimp te verwerken van ruim 40% en werden duizenden arbeiders op straat gezet.

De werkloosheid steeg, maar niet dramatisch. Year-on-year steeg de werkloosheidsgraad maar met 0.6 %, en klokt daarmee af op 5.9%. Ter vergelijking, slechts drie landen in de Europese Unie doen beter: Oostenrijk, Duitsland en Luxemburg.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 april 2015

Exit Varoufakis? Grexit weer stapje dichterbij

Volgens een afgevaardigde van de EU is Yanis Varoufakis, de huidige Griekse minister van Financiën ”a time-waster, a gambler and an amateur‘. Het geduld van de EU-ministers begint op te raken. De positie van de financiële verantwoordelijke van het kabinet-Tsipras staat onder druk. Een Grexit is inmiddels weer een serieuze mogelijkheid.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 27 april 2015

Kwart parttimers EU wil meer werken

Van de circa 44 miljoen parttimers in de Europese Unie afgelopen jaar, zou circa een kwart meer willen werken dan dat ze deden.

De krap 10 miljoen parttimers die graag wat meer werk om handen zouden hebben gehad, vertegenwoordigen 4,5 procent van de beroepsbevolking binnen de EU.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 27 april 2015

AEX bereikt hoogste punt 2015: 509 punten

De Europese aandelenbeurzen zijn maandag met flinke winsten gesloten. De Amsterdamse AEX-index eindigde 1 procent hoger op 509,24 punten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 27 april 2015

Franse werkloosheid op nieuw recordniveau

De werkloosheid in Frankrijk is in maart naar een nieuw recordniveau gestegen. Dat meldt het Franse ministerie van Werk vandaag. Zowat 3,51 miljoen Fransen zitten zonder werk.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs