EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15991 tot 15995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

OPEC: Speculatie speelde belangrijke rol bij daling olieprijs

Het olieaanbod en de olievraag kunnen niet volledig rechtvaardigen waarom de olieprijs tussen juni vorig jaar en januari dit jaar 60 procent daalde. Speculatie speelde daarbij namelijk een rol, zo stelt OPEC.

Een stijging van de voorraad van buiten de Organization of Petroleum Exporting Countries (OPEC), op een moment dat de vraag naar olie zwak was, was de belangrijkste reden achter de daling, vertelde de organisatie deze week. Brentolie, de benchmark voor meer dan de helft van ’s werelds ruwe olie, daalde sinds halverwege juni tot januari naar het laagste niveau in 6 jaar doordat de output in de VS opklom tot het hoogste niveau in meer dan 4 decennia en ook leden van de OPEC meer vaten produceerden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

Banengroei bedrijfsleven VS zwakt af

De groei van de werkgelegenheid in het Amerikaanse bedrijfsleven is in april minder sterk uitgevallen dan een maand eerder. Dat maakte loonstrookverwerker ADP woensdag bekend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

Zo bespaart deze Groningse ‘vrek’ 6.000 euro per jaar (TIP!)

Een Groningse ondernemer schreef een boekje vol besparingstips. “Veel mensen kunnen nog wel wat financiële lucht uit hun huishouden drukken.”

Een Groningse ondernemer schreef een boekje vol besparingstips. “Veel mensen kunnen nog wel wat financiële lucht uit hun huishouden drukken.”

Hij is het gezicht achter de website vrekkenpagina.nl: de Vrek. Hij noemt zichzelf ‘soms een beetje zwaarmoedig, soms recalcitrant’ en draagt op foto’s een hoge hoed, een bruine ribcord pantalon en een coltrui. Al jaren schrijft hij hoe je uitgaven in de hand kan houden. Nu heeft hij 400 van die tips gebundeld in een boekje:”Veel van de tips zijn misschien een open deur, oftewel mensen kennen de tips wel”, zegt hij tegen Z24. “Maar doe er dan ook wat mee!”

Een paar willekeurige tips uit het boekje:

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

Grote olielanden komen bijeen

Volgende maand komen OPEC en enkele andere grote olielanden zoals Rusland samen in Wenen om de oliecrisis te bespreken. De lage olieprijzen doen de olieproducerende landen pijn. De VS boekt haar grootste handelsdeficit in 18 jaar, en de Noren en Saoedi’s moeten hun reserves aanspreken.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen de Saoedi’s de Amerikanen en de Russen smeken om de olieproductie terug te schroeven. Al geeft Minister van Olie al-Naimi min of meer toe dat daar wellicht niks van in huis zal komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

Bill Gross kondigt einde bullmarkt aan

Bill Gross stelt dat de bullmarkt ‘supercycle’ voor aandelen en obligaties zijn einde nadert, nu de onconventionele monetaire beleidsmaatregelen die de bullmarkt levend hebben gehouden sinds de financiële crisis, op beginnen te raken. De poging van wereldwijde centrale banken om een schuldencrisis op te lossen met meer schulden, heeft geen lange levensduur meer en dus zal er een einde komen aan de 3,5 decennia durende rally, zo schreef de 71 jaar oude manager in een investeringsoutlook voor Janus Capital Group.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs