EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15996 tot 16000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

“Rentes op obligaties blijven nog lang laag”

Obligatiebeleggers, wees niet getreurd. De wereldwijde selloff van obligaties, die werd veroorzaakt door een daling van de Duitse bunds, is een zwarte zwaan-evenement dat de outlook van lage rentes voor een lange termijn niet zal veranderen. Zo meldt Societe Generale althans.

Iedereen die nu obligaties koopt, moet volgens Societe Generale overigens wel op zijn hoede zijn. ‘Wij zien het debacle van de afgelopen weken voornamelijk als een technische situatie’, zeiden analisten die onder leiding staan van Vincent Chaigneasu, global head of rates and currency strategy.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Eerste bitcoin exchange onder toezicht

Een netwerk van digitaal geld op een systeem dat van niemand en iedereen is, dat door niemand gecontroleerd en gereguleerd wordt. Geen toezicht en onderzoekers naar fraudepraktijken komen telkens weer op een dood spoor terecht. Het lijkt allemaal geen goede basis voor een succesvol geldsysteem.

Toch doen de meest recente ontwikkelingen rondom bitcoin deze negatieve denkbeelden langzaam maar zeker in rook opgaan. Zo investeerde Goldman Sachs onlangs miljoenen in een ‘online wallet service’ en gaat de Nasdaq het netwerk van bitcoin gebruiken om transacties vast te leggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

De circulaire economie: zin en onzin

Economen en middenveldorganisaties hebben het wel eens over de ‘circulaire economie’. Hierbij wordt in het economisch systeem meer ingezet op herbruikbaarheid van producten en grondstoffen.

Herbruikbaarheid dus maximaliseren en waardevernietiging minimaliseren, daar draait het om. In het huidige lineaire systeem worden nog te vaak grondstoffen omgezet in producten die aan het einde van hun levensduur worden vernietigd en dus geen duurzame toekomst krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

Bombardier schrapt 1.750 banen in Canada en Ierland

De luchtvaartdivisie van de Canadese producent van vliegtuigen, trams en treinen Bombardier schrapt 1.750 banen. Dat meldt het bedrijf vandaag. De ontslagen vallen allemaal in Canada en Ierland.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2015

“Koop goud als motie van wantrouwen tegen geldsysteem”

Onze spaarpot moeten we beschermen tegen het wanbeheer van valuta door centrale banken, banken en overheden. En dan kom je uit op een ‘store of value’ buiten het financiële systeem, namelijk goud. Lees meer op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs