EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 161 tot 165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Turkse inflatie versnelt naar hoogste niveau in vijftien jaar

De inflatie in Turkije is in augustus versneld naar 17,9 procent op jaarbasis. Dit is het hoogste niveau in vijftien jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Bitcoin transacties groter dan PayPal

Men zegt wel eens dat Bitcoin geen toekomst heeft wegens problemen met de snelheid en de schaalgrootte. Maar volgens ARK Invest crypto analist Yassine Elmandjra, is dat niet belangrijk. Bitcoin zal Visa of Mastercard niet snel benaderen, maar het is wel een speler als PayPal voorbij gestoken wat de waarde van transacties betreft. En dat is veel belangrijker.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Donkere wolken boven Amerikaanse huizenmarkt

Het tweede kwartaal in de Verenigde Staten was werkelijk fantastisch, maar volgens macro-econoom Kees de Kort gaat dat in het derde kwartaal niet doorgezet worden. Er pakken zich donkere wolken samen boven de Amerikaanse huizenmarkt en ook het consumentenvertrouwen krijgt een knauw. Dat past overigens beter bij de Amerikaanse inkomsens- en bestedingsontwikkelingen van dit moment, zo vertelt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

China zegt 60 miljard dollar aan financiering voor Afrika toe

China heeft toegezegd de komende jaren voor 60 miljard dollar (51,7 miljard euro) aan investeringen te doen in Afrika. Het geld wordt vrijgemaakt in de vorm van overheidssteun en investeringen in financiële instituties en bedrijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Het leven werd bijna 40 procent duurder sinds start millennium

De algemene inflatie sinds 2000 is volgens Eurostat gematigd, maar er zijn grote verschillen. De prijs van alcohol en tabak ging in Europa tussen 2000 en 2017 bijvoorbeeld met 92,1 procent de hoogte in. Voor de Belg was deze prijsstijging iets milder met een klim van 74,8 procent.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs